Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hannnadziewanna

Jaki najdrozszy ciuszek kupiłyscie dziecku?

Polecane posty

Gość hannnadziewanna

i za ile oczywiscie...ja ostatnio uzywany sweterek nexta za 46 zł ale chorowałam na niego a z nowych rzeczy chyba kurtka za 110 zł.

Gość krok za krokiem
buty za 300 zl ,bluza za100 zl

Gość nie jestem za przepłacaniem
ale synek strasznie niszczyły buty i raz postanowiłam "zainwestować" i kupiłam mu geoxa za 350zł.... nie opłacało się, zdarł jak każde inne :O Po za tym kupuję na wyprzedażach lub w szmateksach więc drogo nie wychodzi.

Gość oj samanto samanto
Samanto26, znudzil cie juz stary topik? :D Nie martw sie pewnie nikt nie przebije Twojej kurteczki Diora za 400 euro, tutaj sama bida, w dodatku w lumpowym wydaniu ;)

Gość D.BillI
najdrożej wychodzą mi buty, ale są porządne ciężko je zedrzeć, natomiast dużo rzeczy dostaję od rodziny - za kurtkę np. jeszcze nie płaciłam, a pewnie wyszłaby drożej

Gość Najdrozsze chyba buty
Buty wychodza mnie najdrozej, najdrozsze jakie kupilam kosztowaly ok. 250 zl, Clarks, w zasadzie kupil je maz dla corki, mnie sie nie podobaly, widzialam tansze i ladniejsze, ale buty z zeszlego roku i bedzie miala jeszcze i na te zime, rozmiar ten sam bo w tamtym roku byly ciut za duze, wiec w zasadzie inwestycja na 2 lata :) Aha, jeszcze kupilam jeansy Lee za tez ok. 250 zl, ale byly w wyprzedazy, wiec w sumie nie az tak drogie ;)

Gość Jeśli autorką jest Samanta
to ja wydałam 20 tys. na wózek, 15tys. na fotelik, a z ciuchów to płaszczyk Diora za 2tys. ojro, :D

Gość mamaizaaa
najczesciej kupuje w lumpkach , nie tylko ze wzgl na cene ale sa tam o niebo lepsze jakosciowo rzeczy, sama tez kupuje, bo ubrania sa swietne a nie cierpie miec tego co maja wszyscy a tak to moj synek ma 3.5 roku, i hmmm najdrozsza rzecz to kurtka za 155 zl, i tak byl szjas, niestety, nie oplaca sie kupowac zbyt drogo, bo male dzieci tak szybko rosna, ja tak nieraz kupilam nie ubieralam czesto bo nowe itp, a potem za male juz bylo, a tak to bardziej inwestujemy w zabawki, nawet drogie bo maly nic jeszcze nie zniszczyl, wiec warto, np na mikolaja przeznacze tak 200 zl, bo tu firmowki sie oplacaja itd

Gość Ja 100zl za sweterek i za
spioszek 120 Ale bardzo mi sie podobaly Nie mojemu dziecku a przyjaciolki

Kurtka za ok. 600 zl. Drogich zabawek w ogole nie kupuje, bo nie widze sensu. Corka ma 4 latka i najlepiej bawi sie wymyslonymi/tanimi zabawkami. Wzsystkie inne drogie prezenty-zabawki tylko zagracaja pokoj i praktycznie uzywane sa niezmiernie rzadko. Jedyne udane inwestycje, to byl porzadny rower, kuchnia i lalka z wozkiem.

Gość hannnadziewanna
nie, nie jestem samantą :-) tak pytam dla ciekawosci,jak widzicie ja nie wydałam duzo na ubranka więc raczej temat nie jest ku przechwałakom.

Gość marze o lecie
kombinezon za 200zł i buty za 150zł, i nadroższą zabawkę jaką kupiliśmy to za 200zł-klocki Lego Duplo na urodziny, ale to akurat super sprawa i zabawa dla całej rodziny ;) reszta zabawek z serii tych tańszych

Gość motyla nogaaaaa
znow o tej samancie. dajcie mi jakis link z jej wypocinami- tez chce sie posmiac!!!

Gość bajkowamama
ja zawsze kupuje kurtki w granicach 100-150zł buty tak samo drozszych rzeczy nie kupowalam;-) zabawki to roznie sa i takie za 400 w pokoju malego

Gość a ja powiem tak ......
kupuje 'drogie' rzeczy generalnie. dla siebie drozsze, ale dla synka tez nie najtansze. ma 2 latka. na razie najdrozsza rzecz to kurteczka dolce and gabana (z przeceny co prawda), ale 200 funtow poszlo.

Gość link o Samancie
ten link wyżej co wkleiłam pod koniec stron chyba od 10/11zmienila nick na malunia33 dziewczyny ubaw po pachy :D jeszcze jeden link http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4988827 to dla tych którzy chcą stworzyć sobie obraz Samanty26.