Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bons

BŁAAAAAAAAAAGAM PROSZĘ O RADY !!!!

Polecane posty

Gość Bons

na wstępnie chciałam napisać ze nie jestem doswiadczona w tych sprawach , wiec prosze o wyrozumiałość ; ) z soboty na niedziele (15-16.10) współżyłam z chlopakiem do terminiu mojej miesiączki jest jeszcze kilka dni bo powinnam dostać mniej wiecej ok 20-24.10 . Dzisiaj zauważyłam brunatny śluz i nie wiem zbytnio o co w tym chodzi , mam nadzieje ze to nie jest jakis pierwszy objaw ciąży ponieważ bardzo bym tego nie chciała i boje sie tego.. czy mozecie mi pomoc ? +nigdy nie miałam czegoś takiego... więc nie dziwcie sie ze jestem zdenerwowana od razu mówie , ze nie jestem gówniarą która ma 16 lat i zabiera sie za takie rzeczy . Mam 19 lat ale dopiero teraz postanowiłam to zrobic , ponieważ wcześniej sie bałam i nie czułam potrzeby.. teraz jestem juz po i każda moja zmiana stanu mnie niepokoi..

Gość hmmmmmmmmmmmm_mmm
19? juz mnie uspokoilas, rzeczywiscie nie jestes gówniarą, pfffff :)

Nie słyszałam o takim objawie ciąży - zwłaszcza tak wczesnej Co do samej ciąży - wszystko jest możliwe:)Skoro istnieje taka możliwosć?NO ale DOROSŁA jesteś w razie czego dasz radę

Gość Bons
no własnie o to mi chodzi , nie chce żebyście mnie jechali w żaden sposób , tylko zebyście mi pomogli nie wiem naprowadzili , wypowiedzieli sie na ten temat..

Gość Perw w przelocie
Niby późno, a jednak za wcześnie. 😴

Gość Bons
nie chodzi mi o to czy uprawiałam seks jak mam 19 lat czy jak miałabym 15 nie o to tu sie rozchodzi.. jeżeli wiecie cos na ten temat na temat "brunatnego śluzu" to byłabym wdzięczna żebyście sie wypowiedzieli..

Gość kjkh98097
zrob se test!!!! 8 zl kosztuje! matko.........

Gość Perw w przelocie
Ale przecież ona wcale nie boi się ciąży. :classic_cool: Ona się boi, że te plamienia to coś złego. :classic_cool:

Gość hmmmmmmmmmmmm_mmm
ok wypowiem sie na temat: mysle ze po pierwszym razie wszytsko sie zmienia, juz nigdynie bedzie tak samo jak przed ;) mi sie rozregulowal na poczatku, potem uregulował, to mialam jakis stany zapalne, to włoski zaczely mi rosnac na brzuchu (takie małe ciemniejsze od pępka w dol - wczesniej ich nie mialam a tez swoj 1 raz przezylam majac 21 lat wiec nie tak wczesnie, inaczej przechodzilam PMS - bardziej bolesne miesiaczki.. nie mowie ze to reguła ale u mie tak bylo plamienia moga to byc jakies resztki jeszcze z przerwania blony.. albo wczenijeszy okres albo plamienia owulacyjne - mi tez sie zdarzyło i to dopiero jak zaczelam wspolzyc

Gość hmmmmmmmmmmmm_mmm
tak, przypomnialam sobie ze po 1 razie tez mialam taki plamiący okres i przyszedl wczesniej niz sie spodziewałam wiec to pewnie to

Gość Bons
jasne że boje się ciąży -kto by sie nie bał. to jest forum kazdy ma prawo żeby sie wypowiedzieć , dlatgo ja postanowiłam zadac pytanie o co chodzi z tym śluzem nigdy czegoś takiego nie miałam , kilka dni wcześniej współżyłam i chodzi mi o to czy to ma jakiś związek czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże...?

Gość Bons
no i w takim stylu opowiedzi mi chodzi. tylko ze to nie był mój pierwszy raz...

Gość Perw w przelocie
"jasne że boje się ciąży -kto by sie nie bał." Dorosły człowiek, który dojrzał do seksu. :)

Gość Bons
słuchaj nie powiedziałam ze jestem dorosła , napisałam ze nie ma 16 lat zebyście mnie dobrze zrozumieli..

Gość Perw w przelocie
A ja twierdzę, że nie dojrzałaś do seksu.

perw w przelocie, a Ty do 30 roku zycia dojrzewales do seksu i nigdy wczesniej nie odbyles stosunku? Najwazniejsze to przypomniec sobie, co robiło się za czasów młodosci, a nie oceniac innych, patrząc na nich z góry.

Po pierwsze jestem kobietą. Po drugie od czasu mojego pierwszego stosunku byłam gotowa na ciążę i nigdy nie panikowałam na tym punkcie bez względu na to co się działo z moim ciałem. 🖐️

No także odstajesz od wspólczesnego społeczeństwa :) załóżmy, że kobieta gotowa jest na ciąże najczęsciej między 25 a 30 rokiem życia, dlatego też długo utrzymałaś swoje dziewictwo. Ja też nie jestem dumna z tego, ze przedstawicielki mojej płci poddają się stosunkowi seksualnemu w wieku 14,15 lat, ale nei chce tego oceniac, poniewaz sama bylam w tym wieku i tez jakies tam błędy popełniałam. Można wraz z pierwszym stosunkiem liczyc się z ciążą, ale niekoniecznie się jej z niecierpliwoscią spodziewac :)