Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z malej miesciny :/

Zdrada ojca i pijaca mama!

Polecane posty

Gość z malej miesciny :/

Nie wiem co robic, dowiedzialam sie, ze tato zdradza mame, do tego z kobieta z ktora mial romans jakies 20 lat temu, wiec nawet nie wiem ile to juz trwa. Do tego od jakis 10 lat moja mama pije, jest alkoholiczka i nie chce sie leczyc, nie wiem co mam robic. Chcialabym jakos im pomoc ale jestem w kropce, mamie nie powiem, bo boje sie, ze moze sobie cos zrobic, a z tata chce porozmawiac ale boje sie, ze jak bedzie wiedzial, ze juz wiem to zostawi mame i efekt bedzie jak wyzej pisalam. Co byscie mi doradzili??

Gość raczej nic nie mozesz zrobic..
skoro twoja mama pije nic dziwnego ze twoj tata sie od niej odwrocil i szuka pociechy u dawnej milosci - widocznie twoj tata jest slaby albo ma dosc twojej pijanej matki. mamie raczej nie mow nic o romansie ojca - bo jeszcze to pogorszy sytuacje. jedynie co mozesz zrobic to pomoc matce wyjsc z tego alkoholizmu - nie wiem czy ci sie uda bo z tego co wiem alkohlik sam musi odczuwac potrzebe leczenia sie . Porozmawiaj z mama , moze uda ci sie zaprowadzic ja do AA . Ogolnie sytuacja jest ciezka - naprawde wpolczuje .