Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika21111111111111111

Pisze do mnie żonaty facet. Co robic?

Polecane posty

Poznalismy sie na zywo ,ale teraz chwilowo dzieli nas odleglosci no i piszemy mailowo. Mowil mi komplementy , chce ode mnie zdjecia itd Zobaczymy sie za 2 miesiace Bardzo mi sie podoba bo jest przystojny i napewno ma powodzenie ,ale wlasnie sie dowiedzialam ze ma zone bo na necie go znalazlam powinnam zerwac ta znajomosc czy nie koniecznie?

Poznalismy sie na zywo ,ale teraz chwilowo dzieli nas odleglosci no i piszemy mailowo. Mowil mi komplementy , chce ode mnie zdjecia itd Zobaczymy sie za 2 miesiace Bardzo mi sie podoba bo jest przystojny i napewno ma powodzenie ,ale wlasnie sie dowiedzialam ze ma zone bo na necie go znalazlam powinnam zerwac ta znajomosc czy nie koniecznie?

Gość zerwij
ostatni buc, że mizga się do jakiejś dziewczyny a ma żonę w domu, którą ukrywa. Chyba ty nie chciałabyś być zdradzaną żoną?

Rób jak chcesz, ale musisz wiedzieć, że jak sie wyda to Ty zawsze będziesz ta najgorsza i winna rozpadu małżeństwa....tak zawsze jest. A szansa na to że on zostawi dla Ciebie żonę jest może z 1% na 100.

dla mojej kolezanki facet rzucil zone ,ale masz racje to raczej malo prawdopodobne zebym stworzyla z nim zwiazek na stele

Gość maturks4
Facet dobrze się bawi, a ty się na poważnie zastanawiasz. I potem się dziwić, że kobietom przypina się łatki. BO prawdziwe jest powiedzenie, że "pies nie weźmie, jak suka nie pozwoli"