Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rubin4624

prosze o odpowiedz

Polecane posty

Witam.Mam takie male pytanie,moze ktoras z dziewczyn bedzie w stanie mi odpowiedziec...Kochalam sie z narzeczonym caly tydz przed okresem bez zabezpiecznia, konczyl we mnie i 6 oraz 7 dnia cyklu. Po 6 dniach zaczely bolec mnie jajniki, myslalam,ze dostalam zapalenia,ale jednak nie.pozniej ten bol przerodzil sie w bol jak przed @ tylko silniejszy i dzis zaczely bolec mnie piersi. Dzis mija 11 dzien po ostatnim stosunku,zrobilam test ale wyszedl negatywny...myslalam,ze to moze bol przedowulacyjny bo teraz powinnam miec owulacje ale nie mam w ogole sluzu!! nigdy tak nie mialam,powinnam miec dni plodne a zuplnie sucho jest.Czy ktoras z dziewczyn miala takie objawy, np. z tym sluzem?? zamierzam zrobic kolejny test w nastepnym tyg.

Gość skóra z niedźwiedzia
Nie musisz mieć widocznego śluzu na zewnątrz, żeby mieć owulację i zajść w ciążę. Seks, owulacja, zapłodnienie i zagnieżdżenie nie dzieją się jednocześnie, więc robienie testu prawie "zaraz" po stosunku to gruba przesada. Zajście w ciążę w 6 lub 7 dc jest przy dłuższych cyklach raczej mało prawdopodobne.

nie zrobilam testu zaraz po stosunku tylko 11 dni po ostatnim stosunku,czytalam ze nawczesniej 12-14 dni po stosunku test moze wykazac ciaze, ale zrobilam 11 dnia.nie wiem w takim razie czemu boli mnie brzuch i piersi tak jakbym miala dostac okres a do okresu jeszcze 2 tyg. dziekuje za odpowiedz

Gość Karolina268
rubin4624 Ile narzeczony ma lat?

Gość khkh
radze zrobic test blizej spodziewanej miesiaczki czyli np 3 dni przed, wczesniej nie ma sensu, w moim przypadu zrobilam test pierwszy w środe nic nie wyszlo a w sobote juz byly dwie, a okres mialam dostac ok poniedzialku. no a tak wogole to z owulacjami jest roznie, ale nie stresuj sie niepotrzebnie.

narzeczony ma 31 lat. Jesli chodzi o objawy to nie wiem czy za wczesnie...kazdy organizm jest inny, kobiety moga odczuwac objawy juz 5 dni po zaplodnieniu. Ja nie wmawiam sobie ani bolu brzucha ani bolu piersi...ale moze rzeczywiscie bede miala ta owulacje mimo ze sluzu nie widac i to moze wszysto jest bol przedowulacyjny.