Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konkretne zapytanie

Ile jestescie gotowe zaplacic za lunch ?

Polecane posty

Gość konkretne zapytanie

Bardzo prosiłabym o odpowiedz, załóżmy ze znajdujecie ofertę lunchów z dowozem, która w pełni wam odpowiada; jest i smacznie, i zdrowo, i bardzo estetycznie/ekskluzywnie zapakowane, jest opis kaloryczności etc.. 1) ile byłybyście maksymalnie w stanie zapłacić za taki lunch ? 2) ile byłybyście skłonne zapłacić za pojedynczy lunch, jeśli miałybyście opłacić miesiąc z góry 3) co dyskwalifikowałoby całkowicie chęć zamówienia lunchu u konkretnego dostawcy 4) w jakim jesteście wieku, z jakiego miasta, jaki zawód lub ewentualnie zarobki z góry dziękuje za pomoc

Gość konkretne zapytanie
pomózcie dziewczyny, to was nic nie kosztuje ;)

Gość K.K
max 10 zl, dyskwalifikuje nieswieze i niedobre jedzenie, 32, wroclaw, 2500

Gość auminiii
1. 120zł jednorazowo 2. absolutny max 15zł - nie cierpię wydawać kasy na głupstwa. Ekskluzywne opakowania mam gdzies. Jak mam ochote wydac wiecej, ide do reatauracji ;-) 3. Niesmaczne lub nieswieze jedzenie, duzo tluszczu, dlugie oczekiwanie na posilek, nieapetycznie podane (brudne naczynia, brudny dostawca) 4. 3200, 33lata, Poznań,

Gość konkretne zapytanie
ponawiam

Gość maszowaty
1. 15-25 zł (za dobrą jakość) 2. na miesiąc bym się nie zdecydował (dużo wyjeżdżam) 3. dyskwalifikuje słaba jakość, duża nieterminowość (spóźnienie 10-15 min może być, ale nie godzina), brak higieny, jednorodne menu robi słabe wrażenie Warszawa, okolice Postępu, wiek 30lat

Za jeden byłabym gotowa zapłacić najwyżej 25 zł. W ogóle nigdy nie korzystam z takich usług, albo gotuję w domu albo jem w restauracji.

Gość maszowaty w Plusie pracujesz?
:) Dużo czasu masz :D

Gość dscndc n fdskds.m xwedc
Bardzo prosiłabym o odpowiedz, załóżmy ze znajdujecie ofertę lunchów z dowozem, która w pełni wam odpowiada; jest i smacznie, i zdrowo, i bardzo estetycznie/ekskluzywnie zapakowane, jest opis kaloryczności etc.. 1) ile byłybyście maksymalnie w stanie zapłacić za taki lunch ? Za jeden? Jednorazowo 50zł. 2) ile byłybyście skłonne zapłacić za pojedynczy lunch, jeśli miałybyście opłacić miesiąc z góry Interesowałyby mnie obiady do pracy, ale nie na caly miesiąc. Myślę, że może 10 dni w miesiącu. 15zł 3) co dyskwalifikowałoby całkowicie chęć zamówienia lunchu u konkretnego dostawcy - wysokie ceny, nieterminowość, niesmaczne jedzenie, zimne jedzenie, brud, tłuszcz, mała oferta dań, udziwnienia ("eksluzywne opakowanie" - co to ma być?! nie potrzebuję i nie chcę za to płacić) 4) w jakim jesteście wieku, z jakiego miasta, jaki zawód lub ewentualnie zarobki - 29, powyzej 500 000 mieszkańców :D, 2400 netto

Gość maszowaty
nie, ale widzę budynek plusa :D Nie wiem, gdzie tu można pójść na jakiś lunch. Do GM mi się nie chce jeździć

max 20pln, do 3 stówek za abonament. Nienawidzę nieświezego jedzenia, i zimnego. Ma być czysto schludnie i szybko. 26, w-wa, inżynier sj, 5900

:D to witaj sąsiedzie :D sporo knajp w okolicach postępu jest. Jest w czym wybierać.

Gość Aniaija
1) 15-25zł 2) nie chcę kupować jedzenia przez miesiąc!! 15zł 3) długi czas oczekiwania na posiłek, niezdrowe jedzenie, skąpa oferta, niehigieniczne podanie, niehigieniczny dostawca 4) 34, Kraków, grafik-informatyk

Gość kkkiiikkkaaa
Zalezy co to za lunch. Jeśli kanapka plus jakaś sałatka to max 10zł jednorazowo. Za konkretny obiad mogłabym dać do 15zł. Dyskwalifikują niesmaczne, nieświeże posiłki, mikroskopijne porcje mały wybór dań lub codziennie to samo, jedzenie tłuste i niezdrowe (np. skąpane w majonezie sałatki lub kanapki z białej bułki), nieterminowe dostawy. Ekskluzywne opakowania są mocno zbędne. Nie lubię wydawać kasy na takie bzdury. Wrocław, 29 lat

Gość pyyyyyra
1.15zł 2. Na cały miesiąc? 30 dni? 8 - max 10zł / dzień 3. nieświeże jedzenie, nieterminowość, mały wybór potraw 4. 26

Gość maszowaty
może mi coś polecisz sąsiedzie..

Gość fghjfghjkfghjklghjklghjk
zupelnie popierdolone to i to na maxa ja juz nie wiem no kurwa mac no to teraz przeniesc sie mozna lub samemu zalozyc temat o odchudzaniu a mozna mozna a czemu nie kurwa mac no na maxa i jest super http://www.youtube.com/watch?v=6g2I8yzktZE

następna zbłąkana pracująca owieczka korporacyjna :D Ja polecam Dobry obiad- świetne jedzenie, za dobrą kasę. wygooglaj sobie.

Gość konkretne zapytanie
a co Cię zadowala kropeczki ?

Maszowaty-> współpracowałam przez kilka tygodn z jedna firmą właśnie w parku postępu. Często uciekaliśmy na lunch na akashi, na suwaczek. ;-)

Maszowaty-> współpracowałam przez kilka tygodn z jedna firmą właśnie w parku postępu. Często uciekaliśmy na lunch na akashi, na suwaczek. ;-)

Gość w zimny dzioneeek
max 20zł, jednorazowo w abonamencie - 5zł, bo i tak połowy nie wykorzystam :D W ogóle głupi pomysł, a co jak będę chora, w delegacji? male, niesmaczne porcje, brak przypraw, niezdrowe lub nieswieże, ociekające tłuszczem jedzenie, brud 31, Wroc, administr,1900

jestem na scislej diecie, nigdy nie jem nic, czego sklad w 100% nie zgadza sie z moimi zapotrzebowaniami, w zwiazku z czym nie ufam niczemu, czego nie robie ja bądź ktoś, kto zna moją dietę. jedynym wyjątkiem jest tutaj sushi, ponieważ w sushi z zasady nie ma składników których nie spożywam, ale mimo ze je uwielbiam, to nie będę jadłą co dzień. poza tym jak wiadomo, do sushi różne rzeczy można wrzucić, wedle upodobań, nie będę ryzykowała że jest tam coś, czego nie chcę jeść. ps nie pracuję na postępu, ale niedaleko, znam tamte klimaty :classic_cool:

Gość maszowaty
Dzięki Wam za pomoc i pozdrawiam

Gość aneciaaaa
1) ile byłybyście maksymalnie w stanie zapłacić za taki lunch ? 2) ile byłybyście skłonne zapłacić za pojedynczy lunch, jeśli miałybyście opłacić miesiąc z góry 3) co dyskwalifikowałoby całkowicie chęć zamówienia lunchu u konkretnego dostawcy 4) w jakim jesteście wieku, z jakiego miasta, jaki zawód lub ewentualnie zarobki baaaaaaardzo czesto zamawiam lunch 1/ max 12 zł 2/ max 5 zl 3/ dlugie oczekiwanie na zamowienie, oczywiscie smak, zmine jedzenie 4/ 28 lat, miasto 200 000, 1500 netto

Gość konkretne zapytanie
ktoś jeszcze głodny się wypowie ? akurat pora lunchu :P