Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konkretne zapytanie

Ile jestescie gotowe zaplacic za lunch ?

Polecane posty

Gość wiele lat za nami
1) kupuje czesto i za max 15 zł 2) za cały meisiąc to max 7 zł 3) dlugie oczekiwanie, syfne frytki, kiepskie surówki i małe porcje okolice krakowa zarabiam 1300 zł

Gość konkretne zapytanie
to jeszcze zapytam o jedno na co macie dzisiaj ochotę, teraz ? lub co własnie zamówiłyscie ;) dzieki za wszystkie odpowiedzi

Gość smakoszkaaaa
ja przewaznie zamawiam kotleta schabowego z frytkami i zestawem surówek. Tanio bo 12 zł i w sumie najpewniejszy smak. Nie chce mi sie tracic pieniedzy na testowanie jakis orginalnych potraw.

Gość smakoszkaaaa
a moze powiedz jaki masz pomysł na ten catering???powiemy ci czy to wypali..

Gość Nic sobie nie zamowilam, bo
syfnie i drogo :) w tej chwili z domu mam salate lodowa z serem bialym, pomidorem i ogorkiem i kotleta schabowego, a ochote na lasagne ze szpinakiem

Gość konkretne zapytanie
smakoszkaaaa - głównie sushi i mniej znana japonszczyzna, bo mam swietnego kucharza orientalnego, z talentem i ogromnym doswiadczeniem, wiec jakosciowo nie moze nie wypalic, jest bez porownania do wiekszosci knajpek gdzie kucharze szkolą sie parę miesiecy i wpychają klientom syf ;) ale chciałabym tez dorzucić do wyboru muffiny, tarty, kisze, głownie zdrowe, pełnoziarniste, jakieś surówki etc, zdecydowanie nie schabowy i pierogi no i walczę teraz z kwestią marketingową całego przedsięwzięcia

Gość szmakoszkaaaaa
oj to bedzie ci raczej trudno. Co jak co ale polak jest przywiazany do tradycyjnego jedzenia. Mozna zamowic szusi raz na miesiac ale nie mozna tego jesc na okrągło. Mufiny to tez raczej nie zbyt polskie.. no ale to twoje ryzyko

Gość A to ja bym nie kupila
srednio przepadam za daniami japonskimi, nie lubie sushi, lubie rozne salatki, czasem schabowy albo mielone, czasem pierogi (nietypowe, ze szpinakiem, z bigosem, z kurczakiem) A juz na pewno nie chcialabym jesc dan japonskich caly miesiac. Wole kuchnie wloska, a ogolnie to urozmaicenie, a nie jeden styl kuchni

Gość szmakoszkaaaaa
tez mi sie wydaje ze to zły wybór. susi w polsce nie ma nuic wspolnego z suszi. poza tym jest drogie i nie kazdego na to stać. Poza tym w okresie jesionno zimowym chceniej kupi sie cos ciepłego niz zimne przekąski typu suszi

Gość dssdfsdffddsfdffd
szczerze mowic to mi takie uslugi niepotrzebne... a co pewnie cchesz zalozyc firme? nastepna nawiedzona