Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grgfgrrfg

piertolone adobe flash :O

Polecane posty

Gość grgfgrrfg

kto mi pomoze? nic mi prawie nie dziala przez to! gdzies weszlam gdzie kazano mi sciagnac jakas najnajnowsza wersje tego adobe, sciagnmelam i jeb, nic nie dziala !! szukam jakichs wtyczek w mozilli i jest jakis błąd, cholera jasna co mnie podkusiło :O POMOCY!

Gość grgfgrrfg
odinstalowalam, z reszta sciagnelam ze str adobe, na ktora przekierowala mnie jakas strona, odinstalowalam tamto i dalej nie dzialal youtube np:O

Podaj adres z którego pobrałaś. Prawdopodobnie trojan w rzeczy samej. Flash instaluje się niemal automatycznie jeżeli nie masz - klika się w button w przeglądarce, która przechodzi na stronę Adobe i pobiera/restartuje i gotowe po minucie.

Gość grgfgrrfg
nawet reklamy na kafe nie wyswietlaja sie :O moze wersja firefoxa jest niekompatybilna z ta najnowsza wersja adobe?

Gość grgfgrrfg
teraz mam zainstalowane adobe flash player 11 plugin 64bit jakos tak i jakies adobe air(no i adobe reader), wczesniej mialam co innego, sciagnelam to najnowsze i przestalo dzialac, odinstalowalam najnowsze i dalej nie dziala, z powrotem zainstalowalam najnowsze, stare odinstalowalam, dalej nic :D

Gość grgfgrrfg
czyli nikt nie podoła mojemu problemowi :(

Gość grgfgrrfg
no teraz to juz odinstalowalam wszystko z kompa co zaczynalo sie od adobe ... :O tylko co mam teraz sciagnac, zeby dzialalo..

Gość grgfgrrfg
no ale najnowsza wersje?

Gość grgfgrrfg
jezus maria no to sciagnelam najnowsza no i co... pisze ze aktualizacja przebiegla pomyslnie, ale nic dalej nie dziala, klikam zainstaluj brakujace wtyczki, znajduje sie jedna, daje instaluj i wyskakuje błąd :O ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Ganta
Tak to jest jak się używa Internet E :)

Gość grgfgrrfg
uzywam firefoxa :O

Gość grgfgrrfg
moze faktycznie to wina javy jest, pokazuje mi ze mam jakas nieaktualna,wrecz niebezpieczna(jakies dwie takie wtyczki z javy mam), no to klik sciagam niby zainstalowala sie nowa... reset kompa i hooj nic nie ma na dodatek myszka przestala dzialac !!!!!!!!!!!!!!!!! jakas klatwa 😭

Gość grgfgrrfg
jessooo 😭 ale kupilam tego laptopa w wakacje :O wszystko przez to ze sie nie znam i tak instaluje nie wiem co ... mam juz nowa jave, instalowalam adobe najnowsza, ale dalej firefox nie moze jakos tej wtyczki znalezc czy ocb ...ale wersje mam adobe 11 cos a ta wtyczka pokazuje sie 10.. moze w tym tkwi klopot

Gość grgfgrrfg
no ale wytlumaczcie mi... odinstalowalam stary adobe, zainstalowalam najnowszy, zainstalowal sie pomyslnie, zainstalowalam najnowsza jawe, odinstalowalam stara... no to o co biega do koorfy :O?

a na pewno masz wyłączonego firefoxa? może Ci się zawiesił w tle. Tak to już jest z nowymi programami. Jak coś to zainstaluj sobie Operę mniej się wiesza. A wtyczki masz w narzędziach firefoxa i lepiej zainstaluj wersję z pliku exe.

Przedstawiasz problem lekko chaotycznie i można tylko gdybać... w każdym razie takie zachowanie flasha i ff nie jest normalne i wskazuje na zryty system. Jak odpalisz ff po restarcie kompa i wejdziesz na yt to jaki jest komunikat/

Gość grgfgrrfg
no ale resetowalam kompa kilka razy, wiec pewnie nie ma nic w tle... zainstalowac z pliku exe.. czyli ze co? mialam plik 'aplikacja' i z takiego instalowalam, to to samo? gdzie te wtyczki... teraz tez mi sie wyswietla zainstaluj brakujace wtyczki, no to wyszukuje sie jedna jakas wtyczka, daje dalej i wyskakuje blad i ze nie zainstalowano zadnej wtyczki i mozna jakos recznie.. wybaczcie taka tępa jestem w tym temacie że szoke :O

Gość grgfgrrfg
do wyswietlenia tresci tego typu konieczna jest wtyczka :O:O i tak tez np na reklamach na kafe teraz mi sie pokazuje chaotycznie chaotycznie bo wkurfiona jestem 😭