Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata_ghj

o czym pisac z facetem na gg w poczatkowej fazie zwiazku

Polecane posty

Gość beata_ghj

Moze napiszecie swoje propozycje na tematy do rozmow na gadu z facetem. Ja mam 25 lat on 28, od jakiegos czasu spotykamy sie i codziennie piszemy na gadu,. Tylko nie bardzo wiem o czym pisac z nim, np jak zagaduje, ciagle gadamy to samo, co u ciebie, jak sie czujesz, jak samopoczucie, itd Moze powinno sie poruszyc jakies tematy ktore moga naprowadzic delikatnie na rozmowe o nas jak myslicie Bede wdzieczna jak mi pomozecie jak to zrobic :)

Gość jezu, masz 25 lat a on 28
ja pierdolę "związek" dobre sobie

Gość Facet który zna i mówi
Na początku zagaj coś o węgorzach, leszczach czy innym sitowiu. Potem mozesz prześc na ptaki typu Mewa. A potem ni stąd ni zowąd zapytaj jakiego ma wróbelka?

Gość ,,,,,,,,,,,,,
jaki to związek skoro nie macie o czym rozmawiać

Gość beata_ghj
no jezeli spotykanie sie regularne nie jest jakimś wstępem do zwiazku, chociaz poczatkiem, to... :/

Gość gfdgfdvb
daj mu twoje nagie foty na jego skrzynke . Bedzie temat do rozmów

Gość beata_ghj
mam na mysli poczatki] słowo związek chyba tu nie pasuje jescze. A wlasnie po czym poznac ze już to jest związek? moze glupie pytanie ale :/

Zapytaj czy ma resoraki z meczboksu?

Musisz się go zapytać czy już chodzicie i on nie może tego od razu powiedzieć tylko musi zwlekać.

Gość ,,,,,,,,,,,,,
dla mnie to troche dziwne po co spotykać się z kimś z kim nie masz już na samym początku o czym rozmawiać... to co bedzie potem

Gość beata_ghj
,,,,,,,, - oczywiwcie ze mamy oc zym rozmawiac, kiedy spotykamy sie u mnie czy u niego to ciagle rozmawiamy. Tylko zastanawiam sie o czym rozmawiac gdy sie nie widzimy i on np zagaduje na gg. napewno na gadu wychodzi nam lepiej rozmawianie o tym jak milo nam w swoim towarzystwie, moze oboje jestesmy niesmiali, ciagle siebie o tym zapewniamy, dziekujemy za spotkania, Od razu po tym jak sie spotkamy to on zagaduje mnie, nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi ale moze ktos podsunie jak poprowadzic rozmowe itd

Gość Daizuki
a leciało to tak: - no hej hej :) - no co u ciebie? a dobrze -jak samopoczucie? spoko -no to fajnie :) no tesz sie cieszę -:) sorki "też" taka jestem dzisiaj hehe -no ja też hehe fajnie -no :) -co słychać? spoko loko -u mnie też, a u ciebie? :) ok:) -to dobrze yhm -no fajnie nie:) -hehe hihi -to ja juz mykam powoli ok -no to pa pa:)

Gość beata_ghj
bez przesady. Ale moze dla was to zabawne i smieszne ze o to pytam, ale w moim przypadku akurat ma znaczenie wiec moze ktos doradzi wroci wspomnieniami jak bylo z nim na poczatku

Gość minetka masturbantka
no zapytaj go ile zarabia czy lubi koty i czy wącha matki gacie wiesz to taki standarcik w obecnych czasach:)

Gość idzcie do
kina to pogadacie o filmie

Gość Daizuki
wersja druga uproszczona : -helo:) hej -yyyy noo ten tego ten hm -nooo ę? -e tam... noo -yyyoouuyyyy uuuyyyoo -u y -ę no

Gość ,,,,,,,,,,,,,
pogadajcie o waszych zainteresowaniach o tym co lubicie itp

Gość beata_ghj
nie rozumiecie. Tu nie chodzi o to zeby pytac go co on lubi, itd, o filmach dyskutowac itp, nie to mialam na mysli Tylko jak wykorzystac gadu do tego aby dowiedziec sie cos wiecej o tym jak wyglada nasza relacja, czyli jak ukierunkowac rozmowe na tzw wlasciwe tory, zeby wybadac co on o mnie mysli, pociągnąć go troche za język..

znajdź jakiś ciekawy temat na necie, wyślij mu link i pogadajcie na ten temat, wymieńcie zdania... temat może być nawet z wp, coś co ciebie zainteresuje...

horoskopy:D sprawdź co piszą na "wasz" temat, a potem zapytaj co on o tym sądzi, czy sie z tym zgadza czy nie:)

Gość Jezu co za tumany ze wsi
Na gg rozmawia sie tak samo jak w realu, tylko że tam się mówi, a na gg pisze, co za kretyński temat. laska weź sie ogarnij idź do psychiatry, może on cie naprowadzi, jakieś elektrowstrząsy ci zapisze, albo elekrotrokardiogram chorej piczy ci przepisze to ci się poprawi

Gość beata_ghj
wlasnie nie o to mi chodzi. takie tematy to raczej nie są na gadu, tylko do rozmow przy bezpośrednim kontakcie chodzi mi o co wyzej napisałam

Gość beata_ghj
horoskopy, moze byc dobry pomysl:) ktos jeszcze cos dorzuci?

Gość beata_ghj
nie widujemy sie codziennie tylko co pare dni

Gość beata_ghj
jak myslicie czy mam wyjąć już ten palec z pindzi, czy poczekać do kolacji?

jak czujesz potrzebę to rozmaiwasz na gg i wtedy teamt jaki by nei był (jak bez sensu) to rozmowa cos wnosi i daje przyjemnosc jezeli rozmowa ma byc wymuszona, to napisz mu że musisz popracowac w domu, zając się rybkami w akwarium i pogadacie innym razem

Gość beata_ghj
z mojej strony oczywiscie rozmowa nie wymuszona. Nie wiem jak to jest u niego. Ale skoro sam zagaduje a pozniej nie bardzo wiemy o czym pisac Dlatego taki temat

Gość offerma....
ale się uśmiałem jak chuj!!!