Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttytytyt

Nolia to tylko silna marka bo telefony sa przeciętne

Polecane posty

Gość ttytytyt

Nokie sa uważane za najlepsze telefony posiadanie tego telefonu to prestiż,snobizm,większość polaków(40%)kupuje nokie.Telefony tego producenta sa uważane za jedne z lepszych telefonów ale to tylko pozory.Mój ojciec kupił za 130 zł nokie 1800.Za taką cene nie oczekuje sie telefonu z bajerami ale solidnego,spełniajecego swoje funkcje.Nokia 1800 sprawia wrażenie solidnego niestety tylko sprawie bo telefon wykonany jest z plastiku i to naprawde bardzo taniego.Nigdy nie spotkałem sie żeby telefon podczas pisanie smsów trzeszczał. Korzystałem z wielu telefonów(Samsung,motorola,SE i inne) i nigdy sie z takimi klawiszami nie spotkałem.Kolejna wada to brak możliwości wysyłania mms,nie można praktycznie w żaden sposób ściagać melodyjek a producent wgrał kilka dzwonków.Nokia pokazała że telrfony z nizszej połki wcale nie idą do przodu.Do porównania dodam że za 59 zł mozna mieć telefon marki compas k 1-lepsza obudowa,mms,dual sim,karta pamięci,odtwarzacz mp3,lepsza antena.

Gość hvhjkkjkj
zgadza sie nokie nie sa fajne ja osobiscie gustuje w SE

Gość ufdhviudhvuid
Co to jest dual sim? Tzn, że moge mieć kartę np z plusa i z orange i na przemiennie i je używać? Czy obie równocześnie?

Gość ttytytyt
obie równocześnie

Gość a ja wolę Nokię
Najlepsze telefony ze wszystkich. Mnie bajery nie interesują, a to jak długo telefon będzie się trzymał. Miałam różne rodzaje telefonów. Wypadały, uderzały o coś i tylko Nokie dały radę. Reszta się psuła.

Gość jdijidioqdpo
tylko samsung jak dla mnie