Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolika

białe upławy

Polecane posty

Gość kolika

dzisiaj pojawiły się u mnie białe uplawy, takie "serkowate" są bezzapachowe ale troche sie zaniepokoiłam, wiecie moze co to oznacza ??

Gość kolika
no ale grzybicy podobno towarzyszą swędzenia, a ja nie mam takowych objawów.

Gość lady bronka
na wszystko przyjdzie czas, na swedzenie też. umów sie do ginekologa szybko, zaopatrz się w clotrimazolum maść do stosowania zewnetrznego (przyda się jak zacznie swedzieć), mozesz też zastosować lactovaginal w celu uzupełnienia prawidłowej flory bakteryjnej, zreszta może sie przydac tez po leczeniu

to jest z pewnością grzybica, umów wizytę do lekarza nie ma co zwlekać, a do tego czasu możesz zastosować clotrimazol w globulkach możesz też posmarować się Provag żelem on łagodzi podrażnienia i wspomaga utrzymanie prawidłowego pH pochwy, pozdrawiam

Gość keep_drix
miałam tak w piątek: same upławy, ale sobie pomyślałam, że może druga faza cyklu się zaczyna o dwa dni wcześniej, ale już wczoraj swędzenie doszło :/ Od wczoraj clotrimazolum i lacibios femina, jest trochę lepiej. gin dopiero we wtorek ehh. nienawidzę tego uczucia!!!!

Gość werasamawdomu
pewnie masz grzybice pochwy. kup sobie lactovaginal na przywócenie prawidłowej flory bakteryjnej w pochwie i umów sie do ginekologa, im szybciej zaczniesz leczenie, tym lepiej dla ciebie.

Jeśli nie odczuwasz swędzenia to za jakiś czas się ono pojawi wtedy mnie pomaga tylko Provag żel łagodzi podrażnienia i nawilża polecam też stronkę provag.pl tam sobie poczytasz dlaczego, kiedy i jak można złapać infekcje i jak się przed nimi chronić.

Gość karola_1234
a bierzesz profilaktycznie probiotyki ginekologiczne? warto je zazywac zeby nie zlapac infekcji pochwy, ja kupuje sobie lactovaginal, od kiedy go biore to juz nie mam takich uplawow jak Ty, a wczesniej czesto je mialam...

Gość wanda....
ja żeby nie było nawrotów stosuję provag doustnie, ale polecam clotrimazolum maść na swedzenie i szybka wizyte u ginekologa żeby jak najwczesniej zacząc leczenie.

może to być jakiś stan zapalny, doraźnie można stosować provag żel do smarowania, lactovaginal dopochwowo też nie zaszkodzi, wizyta u ginekologa konieczna...moim zdaniem