Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwariuje

ojciec chowa przede mna chleb w pokoju

Polecane posty

Ludzie potrzebuje pomocy !! ! Pisząc tu liczę ze znajdzie się choć jedna osoba która będzie potrafiła mi pomoc albo chociaz doradzic cokolwiek. Mój problem polega na tym ze mieszkam z Męzem u taty no i wszystko się zmieniło po moim porodzie. Mój ojciec calkowicie się zmienił. Zaczął chowac przed nami jedzenie nawet „chleb Pomozcie nie wiem co robic nie potrafie spojrzec mu w oczy LL Czuje się strasznie nie wiem jak mam się przy nim zachowywac ? nienawidziec? Czy udawac ze jest ok. ?L

Gość offerma....
a ręce i nogi nie masz co ?

Mój problem polega na tym ze mieszkam z Męzem u taty no i wszystko się zmieniło po moim porodzie. Mój ojciec calkowicie się zmienił. Zaczął chowac przed nami jedzenie nawet „chleb chyba za dużo jesz :D

Gość A dokad wy jedziecie?
A ile ty masz czarnych NICKOW?

Mam rece i nogi teraz gotuje tyko dla mojej rodziny , tylko straszne jest to kiedy on widzi jak ide do kuchni od razu zaczyna kaszleć albo wchodzi do kuchni. I rozmawia nagle o pogodzie :/ Najgorsze ze nie mamy teraz mozliwosci wyprowadzki Nie wiem jak to wszystko wytrzymac.... Do tego mojemu dziecku potrafi zamykac drzwi przed nosem

Nigdy nie miał z naszej strony przykrości wrecz odwrotnie zawsze starałam sie mu pomagac i DZIELIC a on zrobił odwrotnie

Probowałam rozmawiac ale na zadne moje pytanie nie chciał mi odpowiedziec zmieniał ciagle temat. Od tamtej pory w ogole ze mna nie rozmawia siedzi w swoim pokoju kiedy cos mowie do niego patrzy w telewizor jakby mnie nie było. oboje z mezem wiemy ze jedyne wyjscie to wyprowadzic sie , ale finansowo nie mamy mozliwosci Bardzo chciałabym zyc z nim w zgodzie jest dziadkiem i nigdy nie byl z moim dzieckiem na spacerze zupelnie nic.. . Rece mi opadają nie moge spac po nocach

malinowamandarynka*** Nie obiadalismy własnego ojca zawsze bylo wszystko wspolne, nie bylo chowane eh

Ja tez tak zawsze myslalam dlatego po takim doswiadczeniu nie potrafie sobie poradzic z tym wszystkim