Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anigav

Pisaliśmy, pisaliśmy...

Polecane posty

Gość anigav

Poznałem ją na czacie, okazało się że mieszka kilka km ode mnie, pisaliśmy ze sobą z tydzień już poza czatem, co dzień, okazywało się, że słuchamy tej samej muzyki, mamy tą samą pasję, wiele nas łączy... Zdjęcia jej nie wysyłałem bo jakoś ani ona ani ja tego tematu nie poruszaliśmy, widziałem tylko ja ją wcześniej na zdjęciu. Więc wczoraj mi napisała, żebym jej wysłał zdjęcie swoje jak mogę, więc powiedziałem jej, że wyślę jej zdjęcie wieczorem jak będę na komputerze w domu. Wysłałem jej swoje zdjęcie, i od tej pory cisza. Wiem, że była online ale nie odpisała, nie odezwała się... Ech kobiety kobiety

Gość anigav
Wystarczyło by mi szczere: Spierdalaj Ale nie udawanie, że nie istnieje, to mnie po prostu dobija...

Gość anigav
Jutro, może jeszcze zmądrzeje i się sama odezwie Aż cholera szkoda mi tego, bo super dziewczyna była

Gość anigav
Sęk w tym, że ten ryj brzydki nie jest Sama napisała :) A jednak :)

To że nie wpadłeś jej w oko nie znaczy że dla innej nie będziesz adonisem i super facetem. Po prostu nie jesteś w jej typie ...

Gość bajubaj
a może po prostu poraziłeś ją swoją urodą..

Bo kobiety na czatach to w znacznej części idiotki (nie piszę że wszystkie, ale dużo) szukające na siłę księcia z bajki i wielkiej miłości. Więc jak ktoś się nie spodoba takiej to nie dziwne że się przestaje odzywać, bo po co ma Cię znać skoro nie jesteś tym czego ona szuka.