Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mario123

mam problem

Polecane posty

ponieważ chciala bym miec drugie dziecko ostatnio mam jakies napady glodu czesto chodze do lazienki oddawac mocz no i mam mdlosci okres mi sie spóznial 3 dni myslalam ze jestem w ciazy a dzisiaj rano jak wstalam dostalam jakiegos krwawienia czytalam ze jest cos takiego jak krwawienie implatacyjne podobno wystepuje przed spodzewana miesiaczka a nie po i jest to tylko kilka plamek a u mnie jest jak to by byl okres napewno kazda z was wie cos o tym moze jednak to jest to a moze cos jest nie tak mam nadzieje ze to nie poronienie a moze wcale nie jestem w ciazy i jest to okres bardzo was prosze o jakies odpowiedzi

to chyba jest okres jednak i nie ma zwanej ciazy a juz myslalam ze tak szkoda jestem zalamana te objawy i wogule a tu nic troche dziwne;(

Gość a ja.....
a co mamy ci z fusów wywróżyć? Nie ma w twoim mieście apteki z testami ciążowymi czy ginekologa?

moze i tak tyle was tu jest a pomuc nie mozna nie chce sie pisac czy co mozesie trafi jakas madra co w tych sprawach cos wie

Gość Aśka38
co tu pisać? Podejrzewasz ciążę? Zrób test i tyle. Innej odp nie dostaniesz

Gość z tego co znalazłam wynika
ale tak chaotycznie napisałaś że aż się czytać nie chce. Krwawienie się rozkręciło czy nie? Pytam bo czasem dopiero po kilku godzinach się rozkręca. Objawy to sprawa subiektywna. Nie zawsze oznaczają ciążę. Czasem właśnie brak objawów oznacza ciążę Zawsze możesz zrobić test.

Gość o matko kup słownik
w ogóle pomóc ...... :-O

Gość szczesliwa w ciazyy
takie pytania sa glupie, tego nikt nie wie! objawy na miesiaczke i w ciazy na poaczatku bywaja podobne, ale nie zawsze, nie ma eguly, w takim stadium nikt Ci nieczego nie powie, dlatego nikt nie odpowiada, bylas jak piszesz juz raz w ciazy, wiec chyba wiesz.. A jak nie nawet masz plamienia, cz nic nie masz, to zaczekaj 2-3 dni zrob test i po sprawie. powiedzenia

skoro sie rozkręciło to nie ma sensu robić testu.

heh znam to w cyklu poprzedzającym ten gdy zaszłam też na widok okresu pomyślałam że to implantacja. Ale się rozkręciło i wiedziałam że nic z tego. Uda się następnym razem.