Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsagfdsagsda

miałem dzisiaj pogawędkę z dwoma nieznanymi facetami - aż chce mi się płakać

Polecane posty

Gość dsagfdsagsda

obaj ledwie mieli wykształcenie średnie, zero języków obaj pracowali jako dostawcy (kierowcy) przez pół godziny słuchałem jak gadali o samochodach, o tym, że firmy im opłacają posiłki w barach, noclegi w hotelach, że dorobili się już samochodów, budują domy etc. w pewnym momencie zaczęli gadać jacy to by oni nie byli bogaci jak by mieli studia, znali angielski, znali się na komputerach... ja słuchałem i tylko przytakiwałem i udawałem głupa :o czemu? bo skończyłem dzienne magisterskie na drugiej uczelni ekonom w polsce, świetnie znam angielski i trochę niemiecki, znam też dwa języki programowania i pracowałem nawet jako programista i co? nie mam pracy, samochodu, mieszkania wstyd mi przed prostymi ludźmi :o

Gość ptasiek nastroszony
bo oni naprawdę coś umieją i nie wytwarzają dzięki temu jak Ty li tylko co2

Gość a prości ludzie to jacy ?
co lepiej radza sobie jak ty ?

Gość ptasiek nastroszony
lubię ciągnąć żydowskie pały mniam :)

Gość ono je kanapkę!
wyrzuć dyplomy do kosza, zostań szczęśliwym i bogatym pracownikiem fizycznym

Gość podoba sie wam
taka wartośc wykształcenia jaki popyt na usługi które mozesz zaoferowac. zyjemy w czasach gdzie obecnie większy popyt jest na ludzi z fachem w ręku, co z tego ze do tego nie trzeba kończyc studiów. mozesz miec z 10 dyplomów, ale jeśli skonczyłes cos na co nie ma zapotrzebowania albo jest przesycenie to taka twa dola, nikogo nie interesuje to ze masz wyższe, niestety.

Gość hsdfhdfshd
pytanie czemu dziewczyny dają dupy żeby mieć kase na studia skoro wiadomo, że tylko dla nielicznych będzie praca i perspektywy??? :o

Gość ale oni prawdopodobnie
wyzej juz nie siegną, a ty mozesz piąc sie w górę. Poza tym miales ciekawsze zycie,fajnych znajomych, to tez cos warte, oni musieli zapieprzac do znudzenia tymi tirami

Gość dsagfdsagsda
zapieprzali tirami chodzili na randki z leśnymi nimfami przydrożnymi na grzyby a ja gniłem w ksiazkahc :o

Gość ale oni prawdopodobnie
i zejda na ukraińskiego HIVa

@dsagfdsagsda Użalasz się nad sobą. Powiedz, czy studia blokują Cię przed zostanie kierowca tira? Nie - wiec nie narzekaj. Po drugie - widzisz siebie jako kierowca tira w wieku 60-65 lat (emerytura)? Czy lepiej jednak w biurze? Po trzecie - jeśli dla Ciebie TYLKO kasa jest najważniejsza to może zostań płatnym zabójcą, dilerem prochów, alfonsem, dziwką. Zarobisz 10-30tys/msc ...