Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliea

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość nataliea

Witam Mam 20 lat. Pierwszy seks uprawiałam 1 lipca. Okres miałam dostać 8 lipca, ale jak wtedy myślałam, przez podróż zmianę klimatu (bo byłam 3 miesiące za granica) opóźnił się do 19 lipca. Kolejny dostałam 24 sierpnia. We wrześniu miałam dziwne uczucie kłucia w jajnikach, jakby jeżdżenie w brzuchu. okazało się (przypuszczam tak), że mój rozregulowany organizm powracał do normy. Więc dostałam 15okres, po 22 dniach od ostatniego (przed wyjazdem zawsze miałam cykle 22-23 dniowe). Moja ostatnia miesiączka przypadła na 7 października, była taka sama jak zawsze. Od paru dni, dokładnie od 4 znowu mam to uczucie kłucia w jajnikach, lekkie pobolewanie w podbrzuszu, mam uczucie pełniejszych piersi, ale już powoli powracają do normalnych. miałam lekkie upławy, ale dzisiaj zauważyłam lekko brązową plamę na bieliźnie. Jaka jest możliwość, że jest to ciąża? Co to może sygnalizować? Pozdrawiam

Gość jeśli masz wątpliwości
to po pierwsze zrób test! A potem wybierz się do gina na wizytę. Twoje cykle też są dość krótkie i warto żeby ginekolog się im przyjrzał.