Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja matka i zona

samotna mezatka, czy mam jeszcze szanse na...

Polecane posty

Ok, dzieciak 2 m-ce jeszcze mleka z cycka potrzebuje. Ale pokarm możesz ściągać i podawać małemu przez butlę, 2-3 dni się przemęczysz i się przyzwyczai, o to się nie martw. I Ty się męża nie pytaj czy chce zostać sam z dziećmi. Mówi się "Wychodzę, butelka z mlekiem w lodówce itd."

Gość ja matka i zona
tyle ze jego nigdy w domu nie ma, wraca poznym wieczorem albo noca. A gdzie ja moge wyjsc jak na wsi mieszkamy. Prawko mam samochod tez ale nie mam gdzie nawet jechac

Gość najamka1
"tyle ze jego nigdy w domu nie ma, wraca poznym wieczorem albo noca. A gdzie ja moge wyjsc jak na wsi mieszkamy. Prawko mam samochod tez ale nie mam gdzie nawet jechac" problem jak widać powyżej nie leży w otoczeniu tylko w tobie czujesz się tak bo jesteś bierna, ty czekasz aby mąż do ciebie przyszedł nie pomyślisz nawet że on jak wraca do domu ma za sobą zapewne ciężki dzień i potrzebuje tego abyś mu okazała uczucia ja wiem że siedzenie w domu z dziećmi bywa uciążliwe, sama przez to przeszłam ale w zależności od tego jak sobie zaplanujesz ten czas możesz być baardzo szczęśliwa albo właśnie tak jak teraz narzekać i nie widziec sensu w niczym

Gość najamka1
jak mieszkasz na wsi to dzieci lepiej się chowają bo jak ciepło to cały dzień mogąś przebywać na powietrzu więc na dobry początek zacznij się cieszyć z tego co masz i spróbuj wykorzystać możliwości jakie masz :)

Nie wiedziała biedna, że z seksu dzieci są? A może co to jest antykoncepcja. Na głupią, dzieciatą i leniwą niestety mało kto poleci. Chyba tylko pan Henio z dworca po swojej codziennej dawce odmrażacza.

Gość rozumiem cie u mnie
jest tak samo tylko ja mam jedna corke

Gość autorko ja mam identyczna
sytuacje