Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona670

wakacje w tajlandii ,za darmo

Polecane posty

Gość ona670

dostalam od znajomego propozycje ze oplaci mi wakacje w tajladnii jesli z nim pojade, powiedzial ze jest to wyjazd bez zobowiazan, jako prezent za zakonczone pomyslnie studia, on jest wiarygodny z tego co go znam to mowi prawde, chodzi mu tylko o moje towarzystwo - myslicie ze to mozliwe?czy tez to jego bajka? w ogole dziewczyny zdecydowalybyscie sie na taki szalony wyjazd? jakby nie bylo bede w100% zalezna od niego,bo on wszystko oplaci

W życiu nie ma nic za darmo. Będziesz miała dług wdzięczności ... znajomy może kiedyś czegoś zażądać w rewanżu ...

Gość najdrozszy z tego jest
przelot, bo zycie i hotele w Tajlandii tanie. on ci przelot funduje? Ale mozesz leciec taniej np z Londynu,Frankfurtu, z Brukseli. Ja bym wolala byc niezalezna.

Gość moze bedzie cie chcial ruchac?
? bo tajki sa brzydkie :O

Gość najdrozszy z tego jest
dlaczego w zlym tonie? Kupa turystów tam lata, o co chodzi, to piekny kraj.

Gość kalijeśckalipić
A ja chce do Hiszpanii;p

Gość ona670
wydaje mi sie ze on chce mnie do siebie przywiazac /przekonac, i z tymi oswiadczynami to nie jest glupie, zdarzaly sie sygnaly od niego.. to bylby pewnie wyjazd z ukrytym podtekstem.. rezygnuje

Gość ona670
nie jest straszny, facet ma gest , jest bardzo bogaty ale nie ma szczescia w milosci..

Gość ona670
tak to tez, powazny, stateczny malo zartuje, ja przy nim to jak malolata

Gość ona670
hm dochodzi jeszcze jedna kwestia, nie jest Polakiem

Gość ona670
nie, jezdzi po swiecie, spedzilismy razem te wakacje ,wlasciwie w 4 osoby ja z przyjacilka, on z przyjacielem , oczywiscie placilysmy za siebie ,nie bylo niczego oprocz rozmow i wspolnego zwiedzania

Powiem ci, że na pewno ma obsesję na punkcie Polek. A te wspólne wakacje to było takie trochę zaproszenie, które przyjęłaś więc delikatnie startuje dalej... Różnie można sądzić. Może i strach, ale może to naprawdę dobry człowiek bo Libia to ciekawy kraj wbrew medialnemu bełkotowi, gdzie masa ludzi świetnie sobie żyła. Nie mówię, że cię zachęcam, ale tak jednoznacznie tego nie potępiam też akurat w przypadku Libijczyka.

Czyli znasz go kilka msc i chcesz wyjechać z nim za granicę? Ile masz lat? Ja bym się obawiał ...

Gość zamarzamnakosc
w zyciu bym nie poleciala....

Gość jedna ona takaaa
czy autorka jest tak ciemna?! ten koles chce pewnie zeby ona przemycila narkotyki jakies!! z libii dobre sobie! ile sie teraz o tym slyszy ze kolesie z krajow arabskich biora sobie polki czy inne europejki na wyjazdy np do takiej tajlandi czy turcjii i nieswiadome niczego przewoza narkotyki! a potem je łapia i te odsiaduja dozywotnie wyroki! W ZYCIU bym nie poleciala!

niebepiecznie...cokolwiek sie zdarzy zawsze powinnas miec opcje liczyc na siebie, miec tyle kasy by wziac takse i wrocic o kazdej porze do domu (przepraszam ze zakladam negatywny scenariusz ale czasem w zyciu tak trzeba) beda zalezna tylko od faceta ktorego w sumie malo znasz to sredni pomysl niezaleznie czy jest bulgarem polakiem czy kenijczykiem takie prezenty moze robic ci narzeczony, a nie starszy "kolega"

Gość jedna ona takaaa
nie wydaje mi sie zeby on byl pilotem czy stewerdem. A co do tego ze juz bywali razem, przypuszczam ze nie byli jeszcze za granica, tacy faceci najpierw musza wzbudzic w takiej osobie zaufanie wiec pewnie ladnie gral swoja role przez ten czas, ja bym nie wierzyla i nie poleciala