Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka Sobie Ania....

Potrzebuje pocieszenia...przytulenia...zrozumienia...

Polecane posty

Gość Taka Sobie Ania....

Tak jak w temacie.... potrzebuje tego jak nigdy wczesniej.... brakuje mi bratniej duszy... kogos z kim porozmawiam, posmieje sie, a czasem, przy nim poplacze... Chce sie przytulic......

Gość Taka Sobie Ania....
Wiecie, bardzo bym chciala do kogos napisac... ale... nie mogę. Ciężko wytlumaczyc dlaczego....po prostu tak bedzie lepiej.....

Gość Taka Sobie Ania....
Pisze...kosztem snu... i jutrzejszego normalnego funkcjonowania... potrzebuje pomocy... wiecie to glupi problem, ale rok temu poznalam tu kogos.... smsowalismy kilka m, pisalismy maile, i pozniej to sie skonczylo... widzialam go raz... ale teraz czuje jakas pustke... czuje jakbym kogos stracila...ale jak mozna stracic kogos...kogo sie tak na prawde nie mialo....

Gość Taka Sobie Ania....
i nie ma nikogo....

Gość Taka Sobie Ania....
Chyba zaczynam wariować od tej samotności. Napiszę wam fragment wiersza o moich wewnętrznych stanach...po prostu napiszę.Nie chce byście oceniali.Przeczytajcie tylko: "Do wyrobów wędlin stosuje się odpowiednie surowce: mięso wieprzowe, mięso wołowe, przyprawy, dodatki funkcjonalne w tym białko sojowe, karagen, błonniki i mieszanki peklujące. Procesy technologiczne peklowanie rozdrabnianie mięsa wilk kuter mieszanie wędlin napełnianie jelit osadzanie wędzenie obróbka termiczna tyndalizacja pasteryzacja sterylizacja prezerwy obróbka termiczna z udziałem tłuszczu smażenie duszenie blanszowanie konfekcjonowanie" This is the dark side of my mind and soul. All what i need is feelings.:(

Gość Taka Sobie Ania....
nie wiem po co sie podszywac?....

Gość Kordiall
Oj już nie bądź taka smutna. Skąd jesteś?:)

Gość Bardzo lubiem
mienso mięsne i mięsiście umięśnione.

Gość Kordiall
Z tego co tu jest napisane o ile dobrze zrozumiałem to poznałaś tu kogoś na forum tak?

Gość Kordiall
Słuchaj.Dam Ci radę bo dostrzegam jednak w tym co napisałaś problem w pewnym sensie uczuciowy.Jeśli masz z tym kimś kontakt.Tzn masz do niego mail.Telefon.Nie trac życia na pisanie tu na forum bo tylko to Ci pozostanie. Napisz do niego. Napisz mu że chcesz się spotkać. Nie zrób błędu tak jak inni którzy nie spróbowali. Tyle.Powodzenia.

Gość kordiall
i napisz mu że tak mu lance obtańczysz Ze prześcieradło tydzień z dupy będzie wyciągał....a potem nam..

Gość kordiall
Post wyżej to nie ja.Ale doceniam formę:classic_cool:

Gość Taka Sobie Ania....
Boje sie.... tu nie chodzi o jakies uczucia typu damsko meskie...tylko...ta osoba w pewnym momencie zaczela byc dla mnie wazna. Jestes jeszcze?

Gość Kordiall
Jestem.Niestety rozmineliśmy się.Zasadniczo dwie rzeczy wymagają wyjaśnienia. Na czym polega to iż ta osoba jest dla Ciebie ważna. Tzn w jakim sensie skoro nie możesz uczuć kierowanych w jej stronę zdefiniować tak jak np kobieta która pragnie mężczyzny w szerszym zakresie ponad zwykle pożądanie [czyli w glebszym sensie uczuciowym] i ponadto jeszcze jedna kwestia.Napisałaś że mogłabyś zasadniczo kontakt nawiązać ale wolisz ażeby pozostało tak jak jest tj będziesz z boku.I jeszcze jedna sprawa.Czy potrzebujesz go a jednocześnie chciałabyś mu coś "z siebie dać"?Jak będziesz miała chwilkę czasu to zajrzyj na topik i napisz coś na ten temat.Pozdrawiam!