Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

supermen123

pytanie do pań :)

Polecane posty

Drogie panie ! :) gdybyście miały do dyspozycji ''9 punktów'' i mogły wybrać sobie przyszlego partnera w następujących kategoriach to jak rozdzieliłybyście punktacje: a) inteligencja: 4 pkt - pan mgr (iq + 120) 3 pkt - troszke mądrzejszy niż przecietny :) 2 pkt - ''człowiek panika'' popełniający gafy (iq powiedzmy 90 :) 1 pkt - koleś po zawodówce, nieoczytany, robiący błędy ortograficzne (czyli taki troszke mniej mądry :) b) zarobki: 4 pkt - powyzej 8 tys, pan na wysokim stanowisku 3 pkt - 4-8 tys miesiecznie, cwaniak w okularkach i z walizeczką (osiedlowy biznesmen) 2 pkt - 2-4 tys, powiedzmy jakiś przedstawiciel handlowy 1 pkt - 1-2 tys, pracownik mcdonald c) wygląd zewnetrzny: 4 pkt - wysoki przystojny wysportowany 3 pkt - swojski chłop :) (brzmi sympatycznie, ale nie mylcie go drogie panie z jakimś plejbojem :) 2 pkt - cipka w okularkach 1 pkt - brzydal z trądzikiem d) wielkosc pały: 4 pkt - 19-20 cm 3 pkt - 17-18,5 cm 2 pkt - 13,5 - 16,5 cm 1 pkt - 10-13 cm model odpowiedzi (dla przykładu): a) 3 pkt b) 2 pkt c) 2 pkt d) 2 pkt

a) 3 pkt b) 2 pkt c) 3 pkt d) 1 pkt A macie :) choć proszę nie mylić tych wypowiedzi z faktem, ktory mi śpi na piętrze :) bo tu bym dała wysoko :P duuuużo wyżej :)

hm hm hm... jak jest inteligentny i ogarniety to wyrobi sobie dwie pozycje na 4 punkty z miejsca bo: zadba o siebie : dobrze sie ubierze, bedzie wysportowany i zdrowo sie odzywial (jako tako) rowniez, z ponad przecietna inteligencja bedzie dobrze zarabial, a nie jak osiedlowy cwaniak czy jak go tam nazwales wiec ja dam tak: a) 4 d) 4 tadamm :D

Gość eeeeeeeeefffeeeeff
troche glupie, bo jak skasuje cale 9pkt na 3 pierwsze.... to na reszte mam nie odpowiadać? a)3 b)4 c)3 d)0 sory no inaczej sie nie da, jak juz koniecznie musi byc 9 to w zarobkach tez daje 3.. niech strace :P