Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona babcia

Moja wnuczka popełniła największy błąd w życiu!

Polecane posty

Gość zmartwiona babcia

Dziewczyna jest w klasie maturalnej i ma 7miesięcznego syna. Najgorsze jest to że mój syn i synowa nie dali jej nauczki i jej we wszystkim pomagają. Ja sugerowałam by usunęli ciąże, syn nawet zastanawiał się nad tym ale w końcu skończyło się na tym że smarkula nic przy dziecku nie robi a rodzice ją wyreczają.

Gość cvdjuvbjdfbjh
Ta... babcia rano pisze na kafeterii 🖐️

Gość cvdjuvbjdfbjh
I jeszcze namaiwa do aborcji :D :D :D lepszego humoru rano nie miałam ;d;d;d

To, że babcia namawia do aborcji wcale mnie nie dziwi. Za jej młodych lat aborcja była czymś normalnym i niektóre wykonywały ją po kilkanaście razy. Moralność i sposób myślenia o życiu poczętym też były inne niż teraz.

Gość taka babcia
To prawda, zylam w tamtych czasach...kobiety zsuwaly ciaze jak chcialy i ile chcialy, najgorsze byly panie oficerowe, robily to tasmowo!!

Gość moja mama ma 60 lat
właśnie moja mama w latach 70-tych usunęła 2 ciąże, legalnie z tym że nie były to zabiegi bezpłatne. Jedną ciążę usunęła w 10 tygodniu a drugą o zgrozo w 16 :( po drugiej aborcji matka ma tiki nerowe i ogromne wyrzuty sumienia, ponieważ lekarz pokazał jej pocięte na kawałki dziecko (16 tydzień to już w pełni czujęce ból maleństwo). W papierach oczywiście lekarz napisał 12 tydzień , gdyż z tego co wiem po 12 tyg. aborcja była nielegalna.