Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliaaaaaaaaaaaaaa22

Nie wiem co mam zrobic

Polecane posty

Postaram sie opisac krotko moja sytuacje: mam faceta od 3 lat . wiem ze to nie ejst partner na cale zycie bo czesto sie klocimy i mamy inne poglady. ale trwa to tak dlugo tzn nasz zwiazek bo ciezko mi bylo jest z nim zerwac bo jestem w nim zakochana lub przywiazana ciezko mi powiedziec w kazdym razie jest mi dosc trudno narazie z nim zerwac ale poznalam niedawno pewnego nawego faceta. odpowiada mi pod wieloma wzgledami ,ale malo go znam ,nawet nie wiem czy cos z tego bedzie moj facet do mnie ciagle przyjezdza ,a ten nowo poznany facet chcialby do mnie przyjechac ( u niego nie ma warunkow na spotkanie bo mieszka z rodzina ) i nie wiem co mam robic . czy zrywac z tym ,,starym " od razu i najwyzej potem cierpiec czy juz sama nie wiem :( wiem ze to przyszlosci z nim nie ma

no i ten moj partner ,,na stale" mnie wyzywa czasem od debilek ,idiotek itd juz moglam go wczesniej zmienic na innego faceta ,ale tego nie zrobilam i trwalam w tym zwiazku choc nie zawsze byl zdrowy teraz ten facet co go poznalam wydaje sie byc fajny i przystojny ,ale naprawde nie potrafie powiedziec czy cos z tego bedzie czy nie To jest jakas masakra bo mam kompletny metlik w glowie :(

nawet nie wiem jak sie mam ,,chwycic tych dowch galezi" zeby to sie nie wydalo bo moj facet czesto do mnie przyjezdza i jakbym chciala tamtego lepiej poznac bez jego wiedzy to nie wiem czy by sie to udalo czy nie

Gość marcel_wr
pochodzisz ze wsi?

Typowe zachowanie dla zlęknionych panienek które po utraceniu statusu bycia z chłopakiem straci szacun u psiapsiółeczek

nie chodzi o szacun dla psiapsoleczek bo mi wisi ich opinia z kim powinnam byc. i nie chodzi tez o sam status faceta. chodzi o to ze ciezko mi podjeac decyzje choc pewnie skoro ten stary zwiazek nie ma przyszlosci powinnam go zakonczyc to juz od dawna ciezko mi to zrobic

nie ,nie pochodze ze wsi. choc nawet gdyby to nie wiem jakie to ma znaczenie? moge sprobowac to ciagnac na 2 fronty tylko jest ryzyko ze oboje sie o tym dowiedza i dupa zbita . tak by bylo nieuczciwie ,ale najlatwiej

chodzi o to ze ciezko mi podjeac decyzje " tobie nie jest cięzko podjąc decyzje ty po prostu chcesz zjeść ciastko i mieć ciastko zs opera :D

no moze i tak. nie potrafie z czegos zrezygnowac chce zeby samo sie to rozwiazalo.. nie jestem desperatka choc moze to tak wyglada po tym co pisze bo zawsze praktycznie mam jakis adoratorow ,ale z facetem co go poznalam niedawno moze mi sie naprawde ulozyc poza tym on chyba by chcial zwiazku nie samaego seksu jak wiekszosc facetow , wydaje sie by odpowiedzialny no i wogole

Gość marcel_wr
sorry, ale masz w sobie taką mentalność wiejskiej panienki, dylematy nastolatki, która wieczorami chodzi pod strażnicę i flirtuje z chłopakami na motorach - dziewczyno zajmij się czymś innym, idź na studia, zrób coś ze swoim życiem. Sorry raz jeszcze za ostre słowa

Gość a tam ja bym na twoim
miejscu poleciała na dwa fronty, ostatnio nawet tak zrobiłam i dzieki temu teraz wiem , choc w małym stopniu z kim powinnam byc a z kim nie ...:D

studiuje i pracuje wiec to nie jest tak ze nic nie robie tylko mysle o facetach

nie potrafie z czegos zrezygnowac chce zeby samo sie to rozwiazalo" to moze znajdz sobie 3-go :)

Gość marcel_wr
No to mnie rozwaliłaś! Studiujesz? To masz więcej niż 16 lat?

Gość fotel
nie dziwię się że twój obecny facet nieraz cię wyzywa od idiotek i debili.

a tam ja bym na twoim miejscu poleciała na dwa fronty, ostatnio nawet tak zrobiłam i dzieki temu teraz wiem " i dziwić sie tu facetom ... Kupe tematów na kaffe jest o tym jacy to faceci swinie i chuje bo ich panienki odkryły że flirtują sobie z innymi kobietami Ale czerpią wspaniałą naukę od płci przeciwnej

a dylematy -no moze mam i nastolatki. ale to jet takie trudne sie wreszcie uwolnic od tego starego zwiazku i zaczac cos nowego. nie wiem czy sie uzaleznilam od niego czy go kocham ( choc jak mozna kochac kogos kto cie poniza no nie?) juz dawno powinnam z nim byla zerwac ,a jednak nie potrafilam :( sama sie sobie dziwie dlaczego

Gość sprobowac mozna
Dziewczyno tu juz nawet nie chodzi o to co piszesz ale jak. Jesli zdalas mature to poziom edukacji musial faktycznie bardzo spasc w Polsce.A panowie maja z Ciebie niezly ubaw i wcale im sie nie dziwie.

Gość marcel_wr
słyszałem o takiej lasce, która ciągnęła na dwa fronty, jeden muzyk, drugi nie-muzyk, muzyk (on to opowiadał) olał ją, bo twierdził, że miała w głowie tak pusto, że chyba wyjęli jej mózg... - obyś Ty tak nie skończyła - think 'bout it!

slowem kolejne prowo" to ile? ja daje 1/10 za maniakalne powtarzane słownictwo :D

Gość marcel_wr
ja juz gdzieś czytałem taki sms'owy styl, czy to nie ta dziewczyna, która płacze na forum, że gość ją zostawił? takasobie jedna, taka jednamała ...itd? Ona faktycznie pisze jakoby miała 21/24 lata. Koszmar jakiś, wałkuje tych facetów strasznie, sieczka w głowie, ciekawe, która uczelnia w Polsce ma taki niski poziom???