Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysia321

KOMBINEZON

Polecane posty

nie chce cie martwic-u mnie tez widac rozowy kolor:D:D:D:D:Dtaki brudny róz, ale róż..nawet by mi do glowy nie przyszlo ze on jest bezowy:D

Gość niebieska firanka
Mysia,zamiast skorzystac z rad dziewczyn to sie rzucasz. Po co? Faktycznie aukcja jest beznadziejna,zdjęcia równiez. Zamiast krytykowac kazdego kto ci tak napisze moze wyciagnij wnioski i zmien cos.

gryyy zaraz sie wnerwie całkiem wywale ta aukcje powiem wam ze wy umiecie tylko zdołować człowieka...:( pa

Gość emilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
po 1 po jaka cholere dajesz tu link na forum i tak cie skrytykuja po 2 u mnie tez jest rózowy na kompie wiec masz do dupy aparat po 3 fotki zrobione w beznadziejnym swietle po 4 kombinezon wyglada jak wyciagniety psu z dupy po 5 wystawiaj od 1 zł to moze ktos kupi bo jest uzywany w lumpeksie takie po 10 zł mozna kupic po 6 AMEN

porównaj ceny kolezanko z mojej aukcji i z tej co dałaś link!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a po 2 ok fotki zmienię papapa juz nie dołujcie tyle

firance w tym porównaiu chodzilo chyba bardziej oto jak aukcja jest zrobiona-przejrzyscie, czytelnie...nie ma zanaczenia co sie sprzedaje,wazne jak!

Gość niebieska firanka
Co ma cena do tego? Raz,to fotki, duze,wyrazne Dwa,to opis przedmiotu trzy, trzeba troche poswiecic czasu a nie robic cos byle jak. Ale co tam,lepiej zarzucic focha.

Gość niebieska firanka
A ta aukcja z torebkami-wybacz ale to jest chyba jakis zart! Jakbys miala w dupie klienta,zrobila cos na odwal sie i oczekiwala tłumu chetnych! Dziewczyno,kompromitacja!

jak zobaczylam reszte aukcji to sie zalamalam zaplacisz wieksza prowizje z allegro niz to sprzedaż ,kobieto zacznij myslec i wystaw te rzeczy jak nalezy

super kombinezony normalnie wies tanczy i spiewa .

po 1 pytałam o kombinezon reszta aukcji nie moja!!!!!!!!!tylko na moim koncie po 2 wystaw jak nalezy czyli jak???wy starsznie mądre jestescie moze jakas praca w doradztwie

skoro reszta aukcji nie twoja tylko uzyczasz komus konta wiec pisze do allegro bo to nie zgodne z regulaminem !!!!!!!!! nikomu nie wolno uzyczac swojego konta

Gość ladny kombinezon szkoda
ze dla chlopca, moze bym kupila... Cena moim zdaniem ok, aczkolwiek nie wiem czy aukacja nie mialaby wiekszego powodzenia, gdybys dala licytacje od 1zl. Zdjecia moze nienajlepsze, ale bez przesady. Na przyszlosc radze robic na gladkim tle.

hahahahah:) wy jestescie niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak reszta aukcji nie moja !!1mojej mamy i siostry!!! ja nie mam ani stolika na sprzedaz ani nozy do kosiarek!!! a jak ja im wystawilam to nie zgodne z regulaminem nie jest!! naprawde jak sie was czyta to ludzkie pojecie przechodzi ja proponuje zebyscie zajely sie przeglądaniem aukcji allego i krytykowaniem ludzi nie chcesz nie kupuj spadaj i nie dyskutuj!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja pierdoleeeee
jebana szmato do podłogi, spierdalaj ze swoimi lachmaniarskimi burymi szmatami wykurwiaj dziwko jebana ale juz!!!!

Gość ja pierdoleeeee
mysia kurwo,:D wypierdalaaaaaj:D

Gość bez przesady no!!!!
jestescie beznadziejene! co was obchodzi co robi mysia? jej topic i jej sprawa. niech sprzedaje noze do maszyn i co z tego? boszeeeee, macie naprawde nasrane, idzcie lepiej dziecko poprzytulac :-D

Gość aaaaaaallllleeee jjjaaajjjjaaa
ja bym może wzięła, ale kurcze jestem przed wypłatą... ale gdybym wczesniej weszła w ten topic i aukcje to rozważyłabym. a to taki cieplejszy na zime czy na jesień?