Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tałi

Doradzicie??

Polecane posty

Nie wiem gdzie napisać o swoim problemie więc piszę tu. Na samym początku proszę byście nie pisali obraźliwych komentarzy, chodzi mi tylko o radę.Więc tak: Nie pracuję bo jestem za młoda i nie mam pieniędzy na swoje wydatki, rodzice nie mają kasy więc mi nie dają;/ Mieszkam w bloku z mamą i mamy tylko jeden pokój, chciała bym mieć swój własny ale nic nie mogę na to poradzić. Na dodatek nie mam żadnych zainteresowań, po szkole wracam do domu, siadam na kompa, słucham muzyki lub oglądam tv. Nie potrafię tańczyć, śpiewać ani rysować więc talentu nie mam. Jeśli ktoś wie co zrobił by na moim miejscu to proszę napiszcie.

Gość gjfgjdfkgjdfgjkdflgjkdfgjdfgjd
a przyjaciół masz??

a to dlaczego ? w szkole nie znasz nikogo żeby z kimś wyjść i się powygłupiać?

Gość ojtamojtamoj
sporo ludzi nie ma talentów, możesz czytać, spotykać się ze znajomymi, poszukać pracy w postaci roznoszenia ulotek, zawsze to parę groszy dla ciebie. możesz gotować, jeździć rowerem, chodzić na spacery, to nic nie kosztuje. Możesz też udzielać się jako wolontariuszka.

W szkole każdy ma swoich kumpli i więcej ich nie potrzebują więc nie jestem im do niczego potrzebna.

Nie mogę roznosić ulotek ani być wolontariuszką, dopiero za 2 lata;/ Na spacery sama nie chce chodzić, a nie mam z kim.

w sumie to jaki masz problem?? twoim problemem jest to ze się nudzisz czy ze nie masz kasy ?? nie rozumiem.. dlaczego mieszkasz w bloku i masz jeden pokój> to jest kawalerka czy ktos z wami mieszka ?

Zamiast siedziec przed kompem to zacznij rysowac. Cwiczenia, cwiczenia i jeszcze raz cwiczenia. Mistrzowie z dnia na dzien nie staja sie najlepsi

Moim problemem jest to, że nic nie potrafię dobrze zrobić, nie mam talentu i nie mam pieniędzy;/

Gość gursew
W szkole każdy ma swoich kumpli i więcej ich nie potrzebują więc nie jestem im do niczego potrzebna. To tylko twoja wymówka - w grupie znajomych zawsze znajdzie się miejsce dla kolejnej osoby. Samotne spacery? Zafunduj sobie małego pieska - zmieści się w małym domu- i z nim wychódź na spacery. "Na pieska" można też zawrzec nowe znajomości:))

Hm no to masz problem z pracą A może dobrze się uczysz?Jakieś korepetycje możesz dawać W sumie do ulotek chyba też nie trzeba byc pełnoletnim No a co do mieszkania w jednym pokoju - trochę lipa ale skoro nie stać was na mieszkanie dwupokojowe to trudno -trzeba sie z tym pogodzic I moja rada znajdz sobie jakis przyjaciół Nie można tak kisić się w chałupie

Na kupno pieska mama się nie zgodzi, i nie da mi na niego pieniędzy, rok temu przeprowadziłam się na nowe osiedle znam tu już dużo osób, ale każdy ma swoich przyjaciół. Każdy tu pali i pije, jak ktoś chce się kumplować to tylko dla tego żeby iść z nimi pić, a ja tego nie chce.

Gość zxzxczxczxcxcxcxccvcvcv
o matko jakie dziecko 14 lat haha, ja w wtoim wieku nie mialam kompa i neta i dzieki bogu bo jakbym miala takie glupoty pisac na necir to bym sie pochlastala chyba

No widzisz, się ciesz, że nie miałeś/aś kompa;) tylko szczerze mnie to nie interesuje