Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

prezenty od teściowej

Polecane posty

czy wy tez dostajecie prezenty od swoich teściów?? ja nie jestem nawet narzeczoną mojego faceta, a ciągle coś dostaje od teściowej he he to trochę dziwne chyba.. :P co o tym sądzicie?

ja rozumiem jakbym była żoną, ale przecież możemy niedługo zerwać i co? nowej też tak będzie kupować?? dziwne to trochę i zawsze niezręcznie się czuje..

wypowie się ktoś na ten temat ?

Gość kingool
moja tez mi jeszcze 3 miesiace temu kupowala,az doszlo miedzy nami do sprzeczki i mi wypominac zaczela ze mi kupowala...nie odzywamy sie-tak sie to zakonczylo

he he..nieźle..wypominać takie coś.. masakra..to chyba nieszczere te prezenty były.. nie rozumiem zachowania matki mojego faceta.. widziałyśmy się kilka razy na oczy i ona ciągle mi coś daje.. nawet pieniądze dostałam ostatnio..

Gość urietyie
Pewnie dlatego Ci kupuje, żeby Ci później głupio było zrywac z jaj synkiem :)

Gość ja sie pytam siem
i wziełaś? :o wstydu nie masz. Po kase łapkę wyciągnełas a teraz po niej jezdzisz na forum. FU

ja jeżdżę na nią na forum ?? kecz się.. pytam czy to normalne.. nie, kasy nie chciałam ale i tak mi wcisnęła i dopiero w domu zobaczyłam że ją mam w torebce.. tak kurwa od razu lecę do niej i ciągnę kasę... ja pierdole.. może rzeczywiście daje tak, żeby mi głupio było zerwać w razie co.. :/

my z mezem kiedys dostalismy 2 pary skarpet narciarskich - obie w rozmiarze 45 wiec wiadomo dla kogo ten prezent tak na prawde byl:D:D:D

he he :D tak jakoś wszyscy narzekają na teściowe, a mnie chyba moja lubi..bardzo mnie lub..często dzwoni itp.. no cóż.. jest mi głupio z tymi prezentami tak..ale przecież jak tak wtyka to nie wypada nie brać :P

Moja teściowa kupowała mi sweterki... Fajne tylko nie wiem dlaczego uparła się na rozmiar 34, skoro w biuscie mam 100 i tam ledwo 38 sie dopina... Najlepsze jest to, ze teraz jestem w ciaży i piersi jeszcze mi urosły a ona dalej leci w rozmiar 34;-P