Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkazyletna

Moczenie nocne u dziewięciolatka...Co robić?

Polecane posty

Gość 34r5t6yuikjhgfd
zalezy jak czesto sie to zdarza. pilnuj zeby przed polozeniem sie spac wysikal sie, niech idzie na kibelek nawet jesli nie czuje potrzeby. i niech godzine przed snem nic nie pije. mi sie zdarzalo do 10r.z i to wtedy kiedy mi sie chcialo i snilam ze ide do lazienki, siadam na kibelku i sikam i w tym momencie sie budzilam na mokrym:O

Gość aqw342
Twoje dziecko moze byc molestowane,zdajesz sobie z tego sprawe?

Gość 34r5t6yuikjhgfd
"miała z synem to samo. Lekarka podpowiedziała mi abym przez dwa tyg. nastwaiała zegarek na na 1 w nocy i wybudzała synka do takiego stanu aby był przytomny i prowadziła do ubikacji. Wierzcie mi naprawde pomogło. Po prostu za mocno zasypiał i zdarzało mu sie popuscić w łózko. Wszystkie badania nawet USG wyszły poprawne bakterii tez nie wykryto wiec okazało sie ze mocny sen był powodem v do dzis jest go trudno dobudzić" to jest swietny sposob, kolezanka tak robila ze swoja cora, miala nocnik kolo lozka i ja budzila w srodku nocy zeby sie wysikala i to pomoglo:)

Gość mnrozram
aqw342 pierdolnij sie w leb:D

Gość czooornaa
34r5t6yuikjhgfd dziecko budzic ze snu?? porabalo was??

Gość pinkazyletna
sprobuje z tym budzeniem od dzis

Gość taktojia
pewnie jest to zwiazane ze stresem

Gość goore
Miałam kumpla w podstawówce, który moczył się w nocy. Musiał się tego wcale nie wstydzić, ponieważ jeździł z nami na zielone szkoły. Co noc sikał przez sen. Pewnej nocy tak mocno się zsikał, że aż łóżko przemokło na wylot i zaczęło kapać na podłogę. Próbowaliśmy go obudzić, ale bezskutecznie. Miał bardzo twardy sen. Zawsze wiedzieliśmy, kiedy miał nadejść moment zmoczenia, ponieważ przed tym dość stękał i wiercił się po całym łóżku. Patryk miał naprawdę poważny problem, bo nawet podczas drzemki w autokarze potrafił się zsiusiać.