Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -Kurka Wodna

Dobry parasol pilnie poszukiwany

Polecane posty

Gość -Kurka Wodna

Jeszcze jesień na dobrze się nie rozpoczęła, a ja już dwa parasole kupiłam. Teraz jakieś takie bezsensowne rzeczy robią, że po jednym wyjściu na dwór zaraz się psują... Możecie polecić jakieś dobre parasole? Dzięki wielkie z góry.

Gość szalona jesteś?
parasol za 20 zł kupiony na bazarku jest na chwilę:) dobry parasol kosztuje min. 100zł, jego druty są ze specjalnej stali, która się nie wygina i nie łamie

Gość -Kurka Wodna
Taaak, teraz bazarkom mówię zdecydowane NIE :) Chociaż dotąd działało... Jakoś z biegiem lat gorsze te wiatrzyska nas zaczynają nawiedzać chyba... ;/

zapytaj w sklepie sportowym dobre parasole nie są tanie, ale starczą na lata chyba, że zgubisz ...

Gość gośćowy
Ja mam włoski parasol IL MARCHESATO, kosztował mnie około 800 zł, ale jest piękny, wyjątkowy i trzyma się świetnie już 3 lata.

Gość cuzanna
http://vika.pl/produkty/ <-- odsyłam Cię tutaj, mam zarówno parasol ogrodowy jak i reklamowe do firmy gastronomicznej. Wykonanie 10/10! Stelaż jest niesamowicie wytrzymały w obu przypadkach, a powłoka nie dość że nie blaknie to wytrzyma deszcz i słoneczne dni.

Gość Grażka33
Za dobry parasol trzeba dać 100 zł minimum. Najbardziej niezawodne z opinii ludzi i mojej własnej też są z firmy Doppler. Polecam ja mam klasyczny czarny ale mają też dużo fajnych wzorów. Swój kupiłam w Royal Point http://www.royalpoint.pl/doppler i czasami zdarza się trafić na dobrą ofertę.