Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhjgfj

CZY KTOS Z WAS JEST NA 1 ROKU STUDIÓW I MYSLI O ZMIANIE KIERUNKU????

Polecane posty

Gość gfhjgfj

ja jestem dziennie teraz... ale kierunek mi nie odpowiada... okazało się wszystko nie tak, jak sobie wyobrazałam... Mam zamiar od przyszłego roku akademickiego rozpoczac inny kierunek- ale juz zaocznie. A w wakacje poszukac pracy, mam tytuł technika, moze cos to da. Nie wiem jak powiedziec rodzinie, chyba mnie zjedza:-O

ja zmienialam 4 razy powaga najpierw fizjoterapia, pozniej turystyka, pozniej chcialam pedagogike ale zdecydowalam sie na filologie polska obecnie jestem na dziennikarstwie i to jest strzal w dziesiatke to wszystko w ciagu 2lat bo pierwszy zjazd mi nie odpowiadal i zmienialam, a na filologii nie otworzyli specjalizacji nie masz co sie rodzina przejmowac to twje zycie, i ty pozniej bedziesz sie "meczyc"

Gość fghjfghjkfghjklghjklghjk
studia w dziesijeszych czasach tylko utrudniaja zycie bo wszystko sie zmienia dziwie sie ze niewiele osob sie zorientowalo ze wlasnie pos tudiach czesto trudniej kurwa mac http://www.youtube.com/watch?v=6g2I8yzktZE

Gość gfhjgfj
ga, ile masz lat? bo ja jestem po technikum to i tak rok w plecy, wiec zaczynajac te zaoczne studia , które by mi odpowiadały miałabym 21 lat;/

ja mam 22lata w tamtym roku zaczelam po 2letniej przerwie, pracowalam zeby zarobic na studia wszystko przepierdzielilam w rok i teraz jestem na biezaco z wydatkami 21lat to nie tragedia

Gość gfhjgfj
ja mam teraz 20... ten rok juz dociagne... ale nie wiem czy zalicze:( od nastepnego roku ze zaocznie to juz na bank

Gość gfhjgfj
Agnieszka dzieki za wsparcie :) w rodzinie pewnie nie bede miała lekko jak sie dowiedza, bedzie zdziwienie i rozczarowanie :-O

ale u mnie to samo bylo rodzice mi teraz ciagle docinaja ze pewnie z rok pochodze i zrezygnuje moja siostra sie ze mnie smieje ze wielka studentka jestem, ale ja chociaz sprobowalam i wiem juz czego na pewno nie chce nie patrz na rodzicow, jak czujesz ze to nie, kompletnie sie w tym nie czujesz to zmien to,