Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 264yy

co sądzić o takim facecie? jaka nauczke mu dac

Polecane posty

Gość a taka jedna 264yy

rok był z dziewczyną, której nie kochał..chociaz sie "starał", w zasadzie potraktował ja jak łate na złamane serce...potem zlał ja z dnia na dzien..i wszedł w zwiazek z inna laska z która jak sie okazało swirował dobrych kika miesiecy. Oczywiscie ten zwiazek trwał z 3 miesiace po czym sie rozleciał, laska go olewała itd a potem znowu sie zaczał odzywac do tej pierwszej dziewczyny..bałamucił,udawał ze mu zalezy, potem sie okazało ze nie chce zwiazku, ale chetnie ja bzyka, udaje ciepłego misia..niewiedzacego czego chce od zycia. Teraz sie okazuje ze znowu tamta druga panna sie do niego odezwała i chetnie by wrócił do niej, ale wszytsko sie rozgrywa powoli. Ale tamta pierwsza dziewczyne zaprasza na wycieczki, spedza czas łazi do kina co mu zrobic uciąć jaja:O?

Gość Wojtek24 pl
dupy nie dawac

Gość Betoman vel free Sha-Jung
Zad sprzedany!

Gość a taka jedna 264yy
dzieki za porady:O

Gość a taka jedna 264yy
dodam ze staram sie nie odzywac do niego..ale jak przestaje sie odzywac to od razu zasypuje mnie smsami czy nic mi nie jest

Gość a taka jedna 264yy
poradzi ktoś?

Gość ja ci poradze
umow sie z nim ,udawaj wielkie znudzenie a na koniec powiedz,ze nic z tego nie bedzie,za slaby jestes dla mnie. i tyle. zerwij z nim zanim on znow to zrobi z toba.