La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duszona przez życie Napisano Październik 19, 2011 mnie też smutno.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Dlaczego Tobie też? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Przegrałyście życie? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Aha... ja już przegrałem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Nic... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 ... tyle razy już o tym pisałem pod nickiem ten ostatni niedziel, po co pisać jeszcze raz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duszona przez życie Napisano Październik 19, 2011 czy też tak macie,że nie ma sensu?bo ja w niczym nie widzę..no tylko w jednym w tej chwili-KAWA!..bo mi z tego wszystkiego ciśnienie opadło.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 No dokładnie, nic nie ma sensu... czuję wszechogarniającą niemoc. A zamiast kawy mam szlugi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duszona przez życie Napisano Październik 19, 2011 na szlugi to mnie nie stac...a kawe mam z zeszlego miesiąca..i cudem-niezwietrzala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duszona przez życie Napisano Październik 19, 2011 wiecie...to nie jest nawet depresja w najgorszym wydaniu-to kompletny bezsens istnienia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duszona przez życie Napisano Październik 19, 2011 no zamiasiast szlugow i kawy oplacilam neta.i zastanawiam się co gorsze..brak szlugow czy neta??kolejny miesiąc przeciez przede mną.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Najlepiej byłby nie istnieć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duszona przez życie Napisano Październik 19, 2011 nie wiem czy najlepiej..najprościej na pewno..i o ile k..wa taniej...i nie trzeba się męczyć ze sobą-bo nikt inny z nie chce.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Don Fiasco 0 Napisano Październik 19, 2011 Oglądajcie kolejne odcinki "bitwy o krzyż" To pozwoli zapomnieć wam o tym, że nie starcza kasy do pierwszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duszona przez życie Napisano Październik 19, 2011 to dobre......heheeeeeeheee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duszona przez życie Napisano Październik 19, 2011 tak sobie myślę...jeszcze umiem..czy jutro będzie jeszcze gorzej?czy może choć jak dziś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 życie jest do dupy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach