Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karinka12345

ciąża z nieznajomym co robic

Polecane posty

2 miesiace temu byłam na imprezę spotkałam tam chłopaka moich snów przystojny romantyczny miły......impreza była nieziemska(bez alkoholu) tańczyliśmy spacerowaliśmy coś wspaniałego skoncztyła sie cudownym sexsem niesamowitym wręcz..... kilka dni temu robiłam test 2 kreski lekarz potwierdził ciąże... co ja mam teraz zrobić znam tylko jego imie nawet nie wiem skad on jest ale jak ja mam powiedzieć rodzinie rodzicom przecież nawet nie mam chłopaka co robic?????????????????????????????????????

Gość nr tel tez nie masz??
?

no to ladnie wpadlas,ja nie wiem jak mozna byc tak bezmyslna kobieta naprawde nie wiem ,przeciez go po imieniu go nie znajdziesz bo nie jednemu psu na imie burek.

nie mam numeru i nie dziwka......to nie było tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie umiem tego opisac to jakby sie zakochac i przeniesc sie do bajki .... ja miałam tylko 1 chlopaka kilka lat temu i tylko kilka razy z nim współzyłam tak to nigdy z nikim!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem co mi siei wtedy stalo

Gość karłowata
jak się puściłaś jak pierwsza lepsza to teraz masz za swoje:)

teraz bedziesz samotna mamusia,bo ja w cuda nie wierze i zobaczysz ze zycie to nie bajka.

jak bym wiedziała ze będziecie tylko krytykować nie pisał bym nie żałuje tego co zrobiłam i tak mnie nie zrozumiecie a to było najpiękniejsze co przeżyłam w zyciu....

Gość fghjfghjkfghjklghjklghjk
zupelnie popierdolone to i to na maxa ja juz nie wiem no kurwa mac do cholery z tym!! ha ha ha kopnij skurwysyna w dupe i to po to bo oni tylko to rozumieja to popierdolone sukinsyny z wieszacymi czlonkami er http://www.youtube.com/watch?v=6g2I8yzktZE

powiedz im tak jak tu napisalas prawde po prostu na poczatku bedzie ciezko ale jak bedziesz klamac to predzej czy pozniej wyjdzie.ile masz lat jesli mozna wiedziec?dasz rade wychowac to malenstwo i zapewnic mu odpowiednie warunki?

dla mnie jest to nie do pomyslenia

Gość jakżeśchciałociało
nawet jak to było takie zauroczenie,jak w bajce (...) to nie zmienia faktu że puściłaś się,on się nie odzywa - po co ma szukać kontaktu jak sex już miał - cierp durna bo inaczej Cię nazwać nie można

Po co w ogóle mówić? Napisz na kartce link do tego tematu i podpisz: "Drodzy rodzice napisałam extra prowokację, ale pomyślcie co by było gdyby " :p 0/10 Nie lubię powielanych prowokacji 🖐️

jestes dorosla wiec nie musisz informowac rodzicow kobieto masz 29 lat ja myslalm ze z 17 hehehe powaznie dlatego tak najechalam na ciebie.dasz sobie rade;)

tak ja sie nie boje macierzyństwa ale 3 lata temu rozstalam sie z chłopakiem i nie miałam zamiaru miec juz nikogo ..ale wolala bym zeby dziecko miałąo ojca zeby chociaz moglo wiedziec kto nim jest....

Gość jakżeśchciałociało
i czego tu oczekiwałas?że pogłaszczemy po główce i pocieszymy?głupoty nie należy głaskać

co wy macie z ta prowokacja????????????????????????????to nie prowokacja!!! a o ciazy nikt procz lekarza nie wie mieszkam 50 km od rodziców i rodziny nie wiem czy sie odwaze do samego porodu tam pojechac...

Gość lalalalajahhd
czasu nie sofniesz ,wiesz co ??;d;d;d znajdz teraz jakiegos naiwnego i bedzie mialo tatusia.

Gość rack up rock out
co to byla za impreza?u znajomych?dyskoteka? czy co? jesli u znajomych to ktos go musi znac i da ci namiar jesli dyskoteka to przejdz sie kilka razy-na pewno namierzysz kolesia jak wyrywa nastepna idiotke twojego pokroju zadne problem znalezc goscia:O ps.wspolczuje dziecku puszczalskiej mamusi:O

Gość panna24
jednym słowem czad... Nie czepiam się o seks z nieznajomym. Luz. Może każdemu się zdarzyć. Są różne sytuacje, zwłaszcza po alkoholu... jak widać, również bez. Ale na Boga! Bez zabezpieczenia?! Nie myślałaś o chorobach?! HIV i jakieś inne pierdoły weneryczne!!! O ciąży nawet nie wspomnę! Chociaż to chyba najmniejsze zło, które Cię spotkało. Lepiej idź na badania i módl się, żeby ciąża to była jedyna wiadomość którą powiedz rodzicom i rodzinie... Swoja drogą, ile Ty masz lat?

ale co to byla za impreza?nie znasz tam nikogo?przeciez ten koles tam sie nie zjawil znikad,na pewno jest czyims znajomym badz rodzina

Gość purpurowa32
ja ci napisze tylko tyle: ZROB TEST NA HIV!!! dalas dupy nieznajomemu kolesiowi bez gumy??? ja pierdole, trzeba byc naprawde odmozdzona kretynka:O

Gość tylko prawdę
Powiedzieć rodzicom prawdę, tylko całą prawdę wychować swoje dziecko, to nawet lepiej że ktos obcy nie bedzie się wtrącac do życia twojego dziecka niejedno dziecko ma nieznanego ojca, zresztą to nie ojciec tylko dawca przypadkowy nie wypada nawet uszczęśliwiać nieznajomego taką wpadką pewnie ten facet nie jest samotny i ma kogos, więc zrobił błąd seksualny z przypadkowa dziewczyna , błąd z konsekwencjami w postaci niechcianej ciąży ogólnie....wypij samotnie piwo które nawarzyłaś, urodzic i wychować, rodzina pomoże , a zresztą teraz i tak małżeństwa\ się rozwodzą i z ojcem dzieci nie ma trwałych związków, więc po co zabiegać o faceta który potencjalnie jest nieodpowiedzialnym zdrajcą który porzuci i zdradzi? Nie lepiej być tylko z dzieckiem?

o tym ze go jeszcze kiedys spotkam to tylko moge pomazyc ale nic o nim nie wiem bała bym sie nawet zapytać a powiedzieć mu ze jestem z nim w ciazy..... a jak ja kiedyś dziecku to wytłumaczę........... wiem ze głupio zrobiłam to było jak sen codziennie o nim myslalam z ciazy nawet sie ciesze wkoncu juz nie taka młoda jestem.... ale nie ogarniam myslami tego jak sie bede tłumaczyc....

Gość purpurowa32
co to byla za impreza????

kolezanko nie wyzywaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem ze to głupie!!!!!!!!!ale stało sie!! test na HIV juz robiłam to obowiazkowe teraz w ciazy

Gość vnmhj
sama piszesz, ze jestes dorosla, masz dobra prace= sama sie utrzymujesz. nie musisz sie nikomu tlumaczyc i tyle. powiedz, ze jestes w ciazy a o ojcu dziecka nie chcesz rozmawiac i koniec tematu.