Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karinka12345

ciąża z nieznajomym co robic

Polecane posty

Jeśli nie jest to prowokacja to wypowiem się w tym temacie. Lepiej zrezygnować z seksu niż uprawiać go w taki sposób. Właśnie takie dziewczyny, które rzadko uprawiają seks wpadają. Powiem Tobie tak, że kobieta i mężczyzna pod względem seksu nigdy nie będą równi, bo to zawsze kobieta poniesie najgorsze konsekwencje. Nikt ci nie uwierzy, że byłaś porządna. Teraz pozostaje Ci ponieść wszelkie konsekwencje. Ile masz lat autorko?

Gość panna24
Już wiem, 29 ... Jeśli temu chłopakowi też byś się spodobała i byłabyś księżniczką w tej jednej chwili jak to pisałaś, to może On próbowałby Ciebie znaleźć...? Widać facet Cię wykorzystał. Jesteś już dorosła i nie musisz się tłumaczyć nikomu. Idealny wiek na dziecko. Masz prace, gdzie mieszkać, poradzisz sobie.

to była dyskoteka feniks w wa-wie byłam tam pierszy raz kolezanka mnei wyciagnela bo uwazala ze nic sie nei dzieje w moim zyciu ze nudno siedze w domu itd.... to juz sie dzieje...

Bylas na imprezie, ktos ja musial zorganizowac, pewnie ktos kogo znasz, a ten ktos zaprosil tego mezczyzne, wiec organizator imprezy powinien znac tego pana. Sprobuj go odszukac pomimo wszystko, bo powinien wiedziec, ze bedzie ojcem. Co do rodziny, co masz im powiedziec, wydaje mi sie ze nic nie musisz tlumaczyc. Jestes dorosla, samodzielna itd. Dzis wydaje mi sie to zupelnie normalne, przynajmniej tu gdzie ja mieszkam. kOBIETA MA DZIECKO? KTORE NIE MA OJCA. Malo to samotnych matek, ktorych dzieci nosza nazwisko matki? Ja tez malo brakowalo a moj syn nosilby moje nazwisko. I nie przejmuj sie tu na cafe tymi ktorzy bluzgaja, to norma. Tylko POLACY tak potrafia. cale szczescie, ze nie wszyscy...

O rany, dziewczyny!!! Czy wy kazda prowokacje musicie łykac jak młode pelikany? Dajcie spokój,przeciez to prowokacja na maksa....a idiotka ktora to wymyslila siedzi przed kompem i rechocze z was:O

ciezko bedzie zebym powiedziała im ze nie znam ojca !!!oni wiedza jaka jestem ..... a co do chłopaka jak go mam znalesc wolac po warszawie MICHAŁ>>>>>>> a jesli on jest w jakims zwiazku i zniszcze mu wszytko

aha, dyskoteka :/ no trudno... ale jakbys popytala ludzi ktorzy tam pracuja, moze ktos go zna? Albo twoja kolezanka, moze zna tam kogos? Jezeli to nic nie da, to zawsze mozesz sie wybrac tam np z kolezanka jeszcze raz, a noz widelec go tam spotkasz...

przestancie z ta prowokacja juz!!!!!!!!!!!!!!!!1 to nei prowokacja!!!! tylko moja głupota..........ale dziecko juz kocham nad zycie

Gość maaricca
Jestyeś dorosła masz prawo do swoich wyborów , powiedz rodzicom że zapragnęłaś dziecka a że nie chciałaś się wiązać weszłaś w układ z jesteś w ciąży z żonatym męzczyzną którego dane musisz zachowac w tajemnicy i tyle...Twoje życie Twoje decyzje rodzice musza to uszanowac i juz .

Gość powiem i ja.....
ja tam nie wiem czy to prowokacja czy też nie ....ale fakt faktem takie rzeczy się przecież zdarzają i wcale nie trzeba być pijanym żeby ulec urokowi chwili ....to że autorka była nieodpowiedzialna i popełniła błąd nie znaczy że zaraz musicie po niej tak jechać jak po najgorszej suce autorko swoją drogą z tym detektywem niezła myśl...przejdź się też do tej dyskoteki

ale ja nawet nie wiem ile ma lat:( jak zapytam szukam michała jest przystojny i sie nim przespałam.......... zreszta chyba boje sie go znalesc a jak okaze sie nie taki ksiaze jak wtedy... jak mi powie ze niechce mnie ani dziecka?? moze lepiej tylko mile wspomnienia... jestem w rozsypce mam milion mysli na minute

Gość gość
Zrobiłaś naprawdę głupio no ale stało się Skoro byliście na imprezie to zapewne kogoś to znajomy był więc popytaj znajomych i się z nim skontaktuj jakoś Najważniejsze żebyś go odnalazła.

Gość gość
Jak nie będzie chciał z Wami być to alimenty przynajmniej nie wiesz co przyniesie życie a pieniądze dziecku się przydadzą.

Gość maaricca
sorry....jakiś chochlik sie zakradł i poprzestawiał tekst :) ...Jesteś dorosła masz prawo do swoich wyborów , powiedz rodzicom że zapragnęłaś dziecka a że nie chciałaś się z nikim wiązać weszłaś w układ z żonatym męzczyzną którego dane musisz zachowac w tajemnicy i tyle...Twoje życie ...Twoje decyzje... rodzice musza to uszanowac i juz .

no i dziwi mnie,ze skoro taka upojna noc i wielki ksiaze,to czemu nie spytal o numer telefonu?co poznaje sie tego jedynego i zostawia sprawe bez podania kontaktu?

Droga autorko, nie przejmuj sie rodzina, nic nikomu nie musisz tlumaczyc, po pierwsze to TWOJE zycie, a kobiet, ktore sa samotne z wyboru i ida np sie sztucznie zaplodnic aby miec dzieciatko, jest pelno... Ot, nie potrzebny ci facet, bylas z kims chwilke aby poczac kruszyne, zajsc w ciaze i tylko na tym ci zalezalo, bo masz juz 29 lat... To moglabys powiedziec jakby ktos pytal z twojej rodziny.

Gość panna24
pozostają jeszcze choroby weneryczne plus żółtaczka.... masz dwa wyjścia: 1. powiedzieć rodzicom że będziesz samotna matką, sama wychowasz i tyle w temacie. Twoja sprawa, Twój wybór, zwłaszcza, że zegar biologiczny tykał głosno - to może być argument dla rodziców ;-) dać sobie spokój z facetem i cieszyć się z rosnącego brzucha ;-) 2. wybrać się na tą dyskotekę (pewnie kilka razy) i może uda sie do zamierzyć. Skoro raz tam był, może jeszcze się pojawi, ewentualnie kogoś popytać, baramana, ochroniarza albo kogoś z szatni. Może się okazać, że facet jest dobrze znany i nie tylko Ciebie tak załatwił./ Powodzenia.

:( dziecko wychowam ale nie wiem co mam zrobic z tym "księciem" moze faktycznie powinnam go odnalesc..moze on tez tak o mnie mysli jak ja o nim albo jestem naiwna a on na kazdej impreze szuka takeij samotnej ....

no,ale jak wygladalo rozstanie? buzi buzi i powiedzial "pa ksiezniczko" i tyle?nie probowal szukac kontaktu?a ty nie chcialas jego telefonu?

Gość eeeeeeeeeeeee..........
Masz do wyboru: - sama wychowywać dziecko - usunąć - na wszystkie możliwości poszukać ojca dziecka by miało Tatusia ( bez takich- bo wspomnienia lub nie będzie nas chciał) Teraz nie ma sentymentów. Dzisiaj masz pracę i warunki na utrzymanie dziecka, a co bedzie za np 10 lat? Skąd wiesz czy bedzie tak cacy jak dzisiaj i bedzie Cię stać na wszystko dla dziecka?