Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciaczka

lokata w banku

Polecane posty

Witajcie, mam zaoszczedzone pieniazki i chcialabym jakies 2-3 tys odłożyc na lokate. w jakim banku proponujecie? macie jakies doswiadczenie, bo ja nigdy nie zakladalam lokaty..

Gość se3213
ja w pko bp ale po prostu mam tam konto to i lokatę założyłam... opłaca Ci się 3tys na lokatę w ogóle?

Gość vnmhj
obecnie jedna z najlepszych ofert ma aliro bank. zdaje sie, ze 6,03% w skali roku. lepszej nie znajdziesz. lokata jest na 4 miesiace.

Quis leget haec? A kto Ci da za nic 2 tys? Na koncie urosną mi 2 gr na miesiąc, więc wolałabym 2tys a nie 12 gr.

lokaty to troche mrozenie kasy a nie inwestowanie ale lepsze to niz inwestowanie w cos czego sie nie zna i stracenie wszystkiego

Gość zosienka742
Ja uważam, że lokaty są najlepszym sposobem by coś zarobić. Szanse że się na nich straci są bardzo małe a oprocentowanie niekiedy jest bardzo wysokie. Np. w soku wołomin do 31 lipca można było założyć miesięczną lokatę na piątkę z oprocentowaniem 5,5%. Wpłata minimalna wynosiła 10 K a oprocentowanie było stałe. Z tego co wiem mało który bank ma teraz takie oferty. Mam nadzieję, że skok niedługo wprowadzi kolejną promocję