Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisienka na torcie123456

Apel do facetów.

Polecane posty

Drodzy mężczyźni i chłopcy! Nie noście swoim laskom torebek, bo wyglądacie po prostu śmiesznie! Przed chwilą w galerii widziałam jak szła para, ona elegancka, on ubrany na sportowo i niesie jej elegancką torebkę...

Gość gomiee
a wy nie trzymajcie nas za jaja i nie wkladajcie reki w rozporek w miejscach publicznych

Gość haahah
to powinien być "Apel do ciot"

Gość taki jeden...2011
nie mogłaś powiedzieć, że wygląda jak idiota??? A tak faceta zobaczyło multum ludu z tą torebką i się pewnie teraz nabijają:):):) A może ta panna słabowita? :)

Zawsze jak widzę taki obrazek, to mam chęć coś powiedzieć, ale nie mam tyle odwagi, dlatego apeluję tutaj. Przecież taki facet wygląda jak pantoflarz... Co wtedy myśli taka laska, która mu tę torebkę każe nieść? Ja bym nie chciała żeby o moim facecie ktoś myślał jak o pantoflarzu. A może jest tu jakiś Pan, który nosi swej kobiecie torebkę, może zdradzi co jest powodem takiego zachowania?

Gość alehandro
No właśnie, kiedyś jak byłem pantoflem to tak robiłem. żenuła:/

Gość alehandro
a robiłem to dlatego, że jej torebka (smietnik kurwa) ważyła chyba z 15 kilo. Tylko dlatego:P

Gość dziunia125.
Dołączam się do apelu! Często widuję takie sytuacje na mieście,a nawet moje 2 znajome pary tak robią! Idzie dziewczyna w eleganckiej sukience,a jej facet w garniturku i trzyma jej srebrną torebkę kopertówkę! Czy ta malutka kopertwka jest tak ciężka,że ona nie może jej utrzymać?! Ja bym nie pozwoliła swojemu nieść mojej torebki,gdyby mi to zaproponowal,bo nie będę z własnego faceta CIOTY publicznie robić i na pośmiewisko go narażać. Sama napchałam w tą tobebkę niezbędne wg. mnie rzeczy to sama je będę niosła w tej torebce. PROSTE!!!

Gość malaaa mi
A może to była jego torebka :P

Gość nie traci czasu
a co cie obcy ludzie obchodza? a juz tym bardziej, co ludzi bedacych w zwiazku obchodzi twoje zdanie na ten temat, skoro oni to akceptuja u siebie? :D

My,prawdziwi mezczyzni bardzo lubimy kiedy kobiety wynosza ze sklepow nasze ciezkie zakupy w ciezkich reklamowkach.;-)

Alehandro, cieszę się, że to na szczęście przeszłość. Dziunia - zgadzam się w 100%. Alehandro przynajmniej nosił 15 kg, ale nie wierzę, że tyle da się zmieścić w kopertówkę...

Gość dsfsdfsadfs
Z czym macie problem? Ja wczoraj niosłem torebkę koleżanki i co?!? Dziewczyna wtedy ubierała płaszcz i zawiązywała szalik i co? Miałem jej wygarnąć, odwal się babo, nie będę niósł torebki, bo ludzie będą się krzywo patrzyli, bo to jest nie cool? Nie męskie? Oapmiętajcie się! Jeśli wy robicie wszystko pod dyktando mody, a nie dla siebie i osoby Ci bliskiej, to współczuję Wam i waszym partnerkom/partnerom. Powiem więcej, nawet zdarza mi się chodzić w skarpetkach i sandałach :]

Gość dsfsdfsadfs
"A może jest tu jakiś Pan, który nosi swej kobiecie torebkę, może zdradzi co jest powodem takiego zachowania?" Zwykła kultura, chęć pomocy, albo może jakiś inny powód, który jest znany tylko i wyłącznie IM. A może facet lubi nosić torebki, może to go podnieca, a kobieta o tym wie, że po tym geście, będzie miała wyjechany w kosmos sex po powrocie do domu. Zajmijcie się sobą :)

Gość pseudonimaaa
a mojemu wylazła słoma z butow ...

A może facet lubi nosić torebki, może to go podnieca, o masz to powinien kupić sobie swoją i nosić na zdrowie swoją drogą panowie jak panowie ale co takiego mają te mimo w tych torbach, że nie są w stanie ich udźwignąć i muszą wysługiwać się partnerami

Gość pseudonimaaa
mój nie nosil mi nigdy torebki za to chenie wpycha do niej wszystkie swoje graty i czesto tez zakupy i kurwa zadowolony ze ma wielblada obok... to dopiero buractwo

Gość dsfsdfsadfs
Może partnerka kupiła swojemu facetowi nowe ciężarki, ale nie przewidziała, że będą takie ciężkie? Więc facet jej pomaga... A faceta może podnieca właśnie noszenie cudzych torebek, a nie swoich... i co? zabronisz mu? Bo powiesz, że nie jest cool i to będzie powód do gardzenia nim?!? W takim wypadku, na pewno nie jedna by mną wzgardziła bo mam bardzo wiele cech "nie męskich", ale dobrze, że w życiu realnym spotykam większość mądrych kobiet, które nie przejmują się dzisiejszymi trendami i tym, co jest aktualnie na topie w MTV ;)

Gość wielki pantoflarz
>>A może jest tu jakiś Pan, który nosi swej kobiecie torebkę, może zdradzi co jest powodem takiego zachowania? Ja czasami noszę torebkę mojej żony, najczęściej kiedy niesie na rękach nasze małe dziecko i nie ma co zrobić z torebką. >>Przecież taki facet wygląda jak pantoflarz... Mam gdzieś to, czy wyglądam jak pantoflarz :-) >> Co wtedy myśli taka laska, która mu tę torebkę każe nieść? Nie wiem, zapytam żonę. Podejrzewam że jest zadowolona, że jej pomagam. >> Ja bym nie chciała żeby o moim facecie ktoś myślał jak o pantoflarzu. A ja bym nie chciał, żeby moja żona przejmowała się tym, co ktoś o mnie myśli z takiego powodu. W ogóle mam w dupie to co o mnie myślą inne kobiety, zależy mi na tym co myśli o mnie żona. A z mojej strony też będzie apel: Dziewczyny, kobiety, damy... Nie używajcie słowa "laska" na określenie dziewczyny. W ustach kobiet to naprawdę nie brzmi dobrze. Dla mnie kobieta która określa inne kobiety "laska" to babochłop (bez urazy) albo jakaś ździra. pa :-)

używając waszych argumentów odpowiem: Nie używajcie słowa "laska" na określenie dziewczyny a może nas podnieca używanie słowa "laska" :P .............. Dla mnie kobieta która określa inne kobiety "laska" to babochłop (bez urazy) albo jakaś ździra. mamy w dupie co myśli o nas jakiś pomarańczowy pantoflarz z forum ot to tylko taki mały pokaz hipokryzji co niektórych:)

Nie rozumiem o co ci chodzi. Ja mojego faceta o to nie proszę, ale jak widzi, że mi ciężko (bo czasem mam dużo książek itd.), to sam bierze moją torbę i tyle. To nie pantoflarz, tylko dżentelmen :classic_cool:

Gość wielki pantoflarz
ike Uderz w stół a nożyce się odezwą :-) Przecież napisałem: dziewczyny, kobiety, damy. Wszystkie pozostałe przedstawicielki płci piękniejszej mogą mi nawtykać hipokryzji ile wlezie. Nadstawiam oba policzki!!!

Przecież napisałem: dziewczyny, kobiety, damy. Wszystkie pozostałe przedstawicielki płci piękniejszej mogą mi nawtykać hipokryzji ile wlezie. Nadstawiam oba policzki!!! a to zmienia postać rzeczy:) rozumiem cie doskonale:) mi tez nie przeszkadza, kiedy byle burak (:P) sugeruje, że niektóre kobiety to tzw zdziry:)

Gość wielki pantoflarz
>>rozumiem cie doskonale cieszę się :-) >> mi tez nie przeszkadza, kiedy byle burak ( ) sugeruje, że niektóre kobiety to tzw zdziry Mi by przeszkadzało, gdybym był kobietą. Ale każdy się ceni tak, jak chce :-)

Mi by przeszkadzało, gdybym był kobietą. Ale każdy się ceni tak, jak chce ma mi przeszkadzać obcy burak? świata nie zbawię niech się martwi żona buraka:) no ale w sumie..:) jak to leciało? każdy się ceni tak jak chce:)

Gość wielki pantoflarz
No dobra, dajmy spokój kiepskim żartom na temat buraków, ździr i innych żyjących przedstawicieli obu płci. Pisząc już poważnie na temat poruszony przez autorkę wątku, chciałbym zwrócić uwagę na to, że ci faceci raczej nie wywywali torebek swoim partnerkom, żeby je ponosić. Więc pewnie te kobiety nie miały nic przeciwko temu, żeby facet niósł im torebkę. Więc apel do tych facetów jest zupełnie bezcelowy.

że ci faceci raczej nie wywywali torebek swoim partnerkom, żeby je ponosić. Więc pewnie te kobiety nie miały nic przeciwko temu, żeby facet niósł im torebkę. Więc apel do tych facetów jest zupełnie bezcelowy. w tym się przynajmniej zgadzamy