Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdfdfsdfdfdfdfdfgf

Może mi to ktoś wyjaśnić? Chodzi o zęba i dentystę...

Polecane posty

Otóż chodzę do dentysty prywatnie (ale do tego z tańszych, bez laserów, mikroskopów). No i dentystka robiła mi zęba 6tkę, coś tam wierciła, potem kształtka, plomba itp. i niby ząb zrobiony. A ja jak się lepiej przyjrzę to wciąż widzę na tym zębie ciemną plamkę, ale ona jest tak w głębi, między 5 a 6stką, przy dziąśle i trzeba się dobrze przyjrzeć, żeby ją zobaczyć bo jest tak w tej przestrzeni między zębami przy samym dziąśle, no ale widzę ją więc tym bardziej dentysta powinien ją widzieć skoro ma małe lusterko itp. Czemu więc ona tak jakby nie zauważyła tej plamki, czy to możliwe, żeby dentysta tego nie widział? Czy może nie chciało jej się robić? Zmienić dentystę, jak myślicie? Dziwne to dla mnie, niby człowiek płaci a i tak robią byle jak...

Gość gfdgdgfd
może robiła dziurę w zębie z innej strony, a ta dziura będzie łatana drugą plombą, przy innej wizycie

Gość gfdgdgfd
zapytaj dentystke, po prostu :)

Nie, ona w ogóle jej chyba nie zauważyła ale to dziwne przecież skoro robiła tego zęba to powinna to widzieć. Nie mówiła nic o innym ubytku w tym zębie.

Gość *liliann
Dentysta poczeka aż ząb bardziej Ci się popsuje i weźmie od Ciebie 2 razy więcej kasy. Niestety tacy są. Ja chodzę do takiego idioty, bo aż jeden jest w moim mieście dentysta. Placem pokazuje co jest nie tak o on mówi, że zmyślam.

Gość gfdgdgfd
no to zmień dentystę na droższego, ale lepszego ja mam super dentystę, z nowoczesnym sprzętem i widzę ogromną różnicę pomiędzy tym co on robi a tym co robił dentysta wcześniejszy (po którym teraz trzeba wszystko poprawiać)

No właśnie też tak podejrzewam, po prostu już do niej nie pójdę. Trudno najwyżej zapłacę więcej ale pójdę do innego co ma laser i mikroskop i robi lepiej.

Gość chyba (nie)normalna.
ja denstysta nie zauważył?! na pewno zauważył...może po prostu zajmie się tym ubytkiem podczas kolejnej wizyty...a zajął się tym , który wymagał natychmiastowego leczenia..

Nie ma czegoś takiego , że przeoczył !!! miał swój powód dla którego nie zajął się tym ubytkiem...na pewno przy kolejnej wizycie go wyleczy.

Nie bo powiedziała coś w stylu, że już nie ma innych ubytków...

Może to nie próchnica... a przed leczeniem usuwała Ci kamień?

Są dwa wyjścia , albo masz pseudo stomatologa , który niedowidzi albo to nie próchnica.

Tak, usuwała mi kamień... no właśnie jakaś dziwna ona jest, tyle lat do niej chodziłam ale chyba jednak trzeba będzie zmienić na kogoś lepszego.

Jak dla mnie czarna/brązowa plamka na zębie to próchnica bo co innego? i to jeszcze w takim miejscu przy dziąśle między zębami.

bez przesady... czyszczę zęby nicią :O