Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieskieżycie

jak to jest w życiu? jak w życiu różnie się wam ułożyło?

Polecane posty

Gość pieskieżycie

czy żyjecie jak chcieliście?

Gość pieskieżycie
jak wiec?

Gość Natalia2000000
Mam męża, dwoje dzieci. Tworzymy kochającą się rodzinę.Dzieci wychowujemy po swojemu- bez bicia i wszelkiej przemocy. To część, która się spelniła. Jest jeszcze niechciany bonus w postaci wrednej teściowej i braku pracy ;).

Gość pieskieżycie
a jak z miłością jest?

Gość pieskieżycie
tak sie zastanwaiam bo sasiadka miala takiego fajnego faceta, pracujacy, dbajacy .... wyszła za niego, strasznie sie rozpil, robi rozpierduchy, bije ja i okrada..... boje sie wychodzic za mąż jak to ma tak wyglądać .... wszędzie tak jest?

Gość kachaa88333
mi sie nie ulozylo:/ kiepska praca - strach o jutro, brak meza/faceta/dziecka. 28lat:/ zycie jak loteria jednym sie udaje innym nie. jedni dostaja wszystko a potem z dnia na dzien wszystko traca lub na odwrot.

Gość kachaa88333
boje sie wychodzic za mąż jak to ma tak wyglądać .... wszędzie tak jest? - na pewno nie wszedzie:) pamietaj, ze w zyciu tylko smierc jest pewna:/

Ja w zyciu nie sadzilam,ze moje zycie potoczy sie tak jak sie potoczylo, ale generalnie nie moge narzekac. Poza tym jestem optymistka i staram sie we wszystkim widziec pozytywne strony.

Gość pieskieżycie
ja mam wrażenie że już mnie nic nie spotka dobrego .... jestem tak załamana, nie mam pracy, mieszkam z rodzicami, 27 lat, facet mnie znienawidził i nie wiem za co, porzucił jak psa .... a miałam całe w Nim oparcie...

Gość gfdgdgfd
mam kochanego męża, mieszkamy w wymarzonym mieście, mamy dwa zabawne koty, nie mamy problemów finansowych ale choruję - i to nie pozwala mi na stwierdzenie, że moje życie ułożyło się tak jak chciałam chciałabym być zdrowa

Gość pieskieżycie
lepiej napioszcie jak ktos ma gorzej od nas moze poprawi sie chociaz samopoczucie i nadzieja

Gość pieskieżycie
znacie ludzi ktorym zycie sie poprzewracalo do gory nogami?

Gość kachaa88333
ale sa pewne sprawy, na ktore czlowiek ma bardzo maly wplyw: zdrowie, milosc, praca - kryzys mamy k...a, a wszedzie kwicza, ze moze byc, ba bedzie! gorzej!!!!

Gość pieskieżycie
wielka miłość mówisz? właśnie tego się boję ..............

Ja tez w chwili obecnej nie mam pracy, ale nie chodze glodna, mam nad glowa dach, generalnie moge powiedziec,ze jestem z zycia zadowolona. Uwazam,ze wiekszosc ludzi, ktorzy mieszkaja w Europie powinna uwazac sie za szczesciarzy, bo naprawde 80 procent ludzi na swiecie zycie w skrajnej nedzy, w krajach nekanych kataklizmami i wojnami i oni naprawde nie maja za duzego wplywu na swoje zycie.

Nie, moje życie wygląda zupełnie inaczej niż sobie kilka lat temu wyobrażałam :) miałam być super studentką a potem robić karierę a zostałam mamą i najzwyklejszą studentką bez specjalnych sukcesów :) a dalej co będzie to sie okaże.

Gość pieskieżycie
czyli Wam wszystkim się udaje .... mi nie :(