Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieskieżycie

jak to jest w życiu? jak w życiu różnie się wam ułożyło?

Polecane posty

Gość Gondola Wenecka
Hej! Mam 28 lat od 2,5 roku szcześliwa mężatka. Nie mamy jeszcze dzieci, ale troche finansowych kłopotów zwiazanych z firmą męża - co spędza mi sen z oczu że już na starcie są kłopoty. Miweszkamy z teściową ale nie jest źle. Mam kochanego pieska labradorke imieniem Norka któa daje mi dużó radości. Nie pracuje bo z braku ofert razem prowazimy firme.

Gość pieskieżycie
jestem zdrowa ale strasznie samotna i nieszczęsliwa :( nie mam nadzieji

Gość Gondola Wenecka
Do pracy bym poszła gdyby tylko umiała ją znaleźć.... ale szukam i nic...a mam wykształcenie na księgową i praktyke... Nie wiem czy juz zawsze tak bedzie kiepsko z ta pracą. Nie mieszkam w miescie a na wsi..

Gość Gondola Wenecka
pieskieżycie ----->>> weź dziwewczyno nie przesadzaj inni mają dużo bardziej przesrane niż ty... Każda potwora ma swojego amatora wieć prędzej czy póxniej znajdziesz jakiegoś chłopa, a dzieci też nie jest trudno zrobić no chyba że musisz się leczyć....

Gość Gondola Wenecka
Znam babkę która w wieku 55 lat została sama. Rozwódka i po przejsciach z konkubentem, bez dzieci a rodzina ma ją w nosie. Na emeryture musi czekać 5 lat i nie ma pracy więc sprzedała mieszkanie własnościowe i z tego żyje. wynajmuje jakis pokój na mieście ale jest jej ciężko po się tuła to tu to tam... po tylu latach to ona ma przestrane nie ty!

Gość pieskieżycie
czuje sie jak smiec :( niepotrzebna

Przed stratą dziecka było wszystko super - tak jak chciałam. Teraz moje życie obróciło się o 180 stopni...

Gość niby wszysko ok
mam męża, dziecko, dom, prace i generalnie wszytko niby ok. tylko od poniedziałku mąż jest w szpitalu - ma żółtaczkę i nie wiadomo od czego. martwię się.......

Ale nie mozecie siedziec w domu i myslec, ze ksiaze przyjdzie i zadzwoni do waszych drzwi. Zeby kogos poznac to trzeba wyjsc do ludzi, nawet do kosciola czy do biblioteki jak sie nie ma pieniedzy na pubu czy night cluby.

Gość pieskieżycie
muszę dziś kupić gumoleum moim rodzicom jest tam jeden pan co wyglada na spokojnego, zastanawiam sie czy sie nie zapytac czyjest wolny czy zajety ........... pewnie bedzie zajety .........

Gość pieskieżycie
ktoś musi mieć żle żeby ktos inny mial dobrze

Gość pieskieżycie
:( czy jest tu komuś smutno jeszcze?