Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala jolka trzpiotka

płeć dziecka-zaskoczenie?

Polecane posty

---.mala jolka trzpiotka Jasne, że tak :) Wyjdzie lepiej lub gorzej, czasami ma się ochotę rwać włosy z głowy, ale rodzicielstwo to wspaniała rzecz (choć czasem trzeba to sobie usilnie wmawiać :P ).

ufff niech bedzie moim odbiciem i niech bedzie przeciwniczka slodkiego rożu i falbaneczek :D

dziekuje dziewczyny:) Moze ktos cos doda jeszcze od siebie;)

Gość podzielę się swoimi przemyślen
U mnie był szok, zaskoczenie, może żal i smutek. Przeczuwałam, że będzie dziewczynka, marzyłam o dziewczynce i przede wszystkim celowaliśmy w dziewczynkę: testy owulacyjne, USG dopochwowe. Myślałam, że metoda 2-3 dni przed owulacją się sprawdzi, ale jednak nie. Jak 2 m-ce temu wyszłam od lekarza ryczałam jak bóbr, mężowi kazałam prędzej wrócić z pracy:-P Wiem, że to głupie i straszne, ale to tak, jakby ktoś odebrał mi marzenia. Teraz będzie synek- nasz mały, kochany synuś, już się z tym pogodziłam i czekam na niego z utęsknieniem, ale dalej chodząc po sklepach czuję żal, kiedy widzę te wszystkie piękne sukienki, lalki, domki dla lalek. Tak bardzo chciałabym kupić tej wymarzonej córeczce wszystko to, czego sama nie miałam, ale wiem, że te działy muszę omijać szerokim łukiem

ooo, widze,ze jeszcze ktos odpisal:) wiesz,to chyba nasze babskie wyobrazenia, ktore nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia,jakies nasze dziury emocjonalne chyba co?:) ja tak patrze na male chlopiece ciuszki jak Ty na te domki dla lalek:D ale jeszcze przyjdzie czas,ze oszalejemy na punkcie dziecka, plec nie bedzie miala zadnego znaczenia,narazie zyjemy jakimis wyobrazeniami;)

Gość lalamodooo
A ja marzyłam o dziewczynce, a na usg -prenatalnym,więc dokładnym-okazało się,ze bedzie chłopiec.Jak wychodziłam z kliniki, ryczałam;) j z rozczarowania i ze zloswci,na faceta który niemalże skakał do góry.teraz mi normalnie wstyd...mam super synka.

no...placzem nie zareagowalam:D tylko tak troszke nieswojo sie poczulam,jakbym od nowa w ciazy byla:D

zaczynam przegladac ubranka....ciezko znalezc cos co nie jest rozowe dla dziewczynki...? czy tylko Polska jest taka stereotypowa cholernie,czy w innych krajach tez wszystko tylko rozowe i niebieskie? :O

up