Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil mokotuw

Bylem na randce i zostawiłem dziewczyne z rachunkiem

Polecane posty

Gość kamil mokotuw

najadlem sie, ona tez chyba , powiedzialem ze musze zadzwonic, wyszedlem przed knajpe ze niby zly zasięg i poszedlem do domu :) glupio mi troche

Gość ale po co takk
przecież jeśli byłeś głodny i głodowałeś, to mogłeś żebrać na ulicy, ktoś by kupił głodującemu coś do jedzenia, teraz żebrać już wolno i jest to bardziej honorowe niż naciąganie oszukańcze powinienes dbać o swój honor i godność następnym razem idź poproś kogoś o jedzenie jak będziesz głodować ludzie ci pomogą....nakarmią zresztą w każdym większym mieście są bezpłatne jadłodajnie dla ubogich, dostaniesz tam talerz zupy a nawet trochę na wynos głodnym i ubogim być...to nie jest wstyd, ale świnią być........to hańba

Gość kamil mokutow
Była zjawiskowa, delikatna, gibka, pękna. Zachowywała też się nienagannie. Czułem że nie dorastam jej do pięt, dlatego uciekłem :(

Gość na ile zezarles
ile ten rachunek wynosil

Gość dekoldcsx
jakim trzeba byc debilem aby odpisywac na takie gimgowniane, skopiowane dziesiatki razy z neta prowokacje

wlasnie tez sie zastanawiam jak mozna byc takim JEBANYM IDIOTA pusta TEPA SZMATA zeby nie zauwarzyc ze to zalosne prowo ? Jakie gowno trzeba miec pod kopula zeby wierzyc w takie brednie i sie emocjonowac ?

Gość papierowa
moj kolega chce zabrac kolezanke do kina, przepuscic ja w kolejce i udawac takiego szarmanckiego, a to tylko po to, zeby ona zaplacila