Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumnna mama :-)

4 - latki :-)

Polecane posty

zapraszam wszystkie mamy 4-latków do dzielenia sie radościami opiniami smutkami i problemami jakie związane są z wychowywaniem dzieci w tym wieku :-) może na początek dobrym tematem byłoby przedszkole??? jak wasze dzieci radziły sobie w pierwszych dniach tej nowej sytuacji i jak wy dałyście sobie rade z zostawieniem dzieciaczków bo ja przyznam miałam z tym spory problem :-)

Gość przecież 4-latki to już od rok
u chodzą do przedszkola

jak widać nie wszystkie mój syn dopiero w tym roku się dostał...:-) z czego bardzo się ciesze:-) może znajdą sie mamy które również dopiero w tym roku miały szanse zaistnieć jako dumnne mamy dzielnych przedszkolaków:-)

....a jeśli nie to może napiszcie co w wychowaniu 4-latków sprawia wam najwięcej trudności ???

ooo tak to już jest problem:-) jakie wspominacie najlepsze teksty waszych dzieci ??? ja zapytałam ostatnio mojego małego będącego na basenie w jakuzzi co robisz??? odpowiedział mi: -rozbijam sobie celulit :-D

5 latki też miewaja ciekawy poglądy :-)

Gość mama 3-latka
mój synek wczoraj do mnie: "wiesz, śmiesznie wyglądasz w tej bluzce" (o zwykłej czarnej bluzce) albo wysiadłyśmy z mamą z auta, a synek został z tatą i zamykali jeszcze samochód po chwili słyszymy za plecami: "poczekajcie na nas, dziewczynki";)

dzieciaczki sa cudowne a gdy słyszy sie takie faje teksty''za plecami'' radość jest jeszcze większa...:-) a 3latki sa przecudne... takie jeszcze słodziaki 4 latki już powoli poważnieją :-D

mój syn chciał mnie jakiś czas temu namalować na kartce po czym stwierdził ze nie mieszczę sie na kartce :-)

Gość mama 3-latka
no to też nieźle:D mój niestety mocno już manifestuje swoje "ja" i jest ciężko

bywa dużo radości ale smutków też nie brakuje! kobiety które mówią ze zawsze jest słodko nie wiedzą co mówią :-) ja często sie złoszcze na mojego małego i mam wrażenie że zaraz wyjde z siebie i stane obok :-) po kilku minutach mi przechodzi ale jestem chyba za mało konsekwentna nie potrafie zastosować zadej kary dziecku:-P wy też tak macie....???