Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam 17 lat

NIE CHCE BYĆ DZIEWICĄ

Polecane posty

Gość Mam 17 lat

Hej mam 17,5 lat i myślecie pewnie ,zę to bedzie oprowokacja ,ale niestety nie : ( Jestem dziewicą ;( i jest mi z tym bardzo źle. W grudniu mam urodziny. A ja nie chce miec do 18 tego głupiego dziewictwa, bo źle siękojarzy to wszystkim:( U mnie wiekszosc dziewczyn z klasy ma juz 18 lat i są dziewicami a ja nie chce byc, bo czuje sie tak źle;/ co proponujecie?

Gość Ja mam 19 lat
i tez nie uprawiałam seksu :D choć wiele razy miałam okazję :O najgorsze jest to, że czasem mam taką chcicę, że na wykładach na uczelni lukam tylko na chłopaków i wyobrazam sobie jak by to było gdybym się z nimi pieprzyła :D

Gość ale problem idzna pierwsza lep
sza dyske i zrób to :) wystarczy ze dasz do zrozumienia ze jestes łatwa i chetna a znajdzie sie 50 chetnych 🖐️

Gość balaababa
CHYBA GŁUPIA JESTES. ja stracilam dziewictwo przez takie glupkowate porownywanie ze kolezanki sa juz po, a teraz moj narzeczony w kolko mi to wypomina ze nie bylam dziewica kiedy sie poznalismy(mialam 17 lat) i ja bardzo zaluje ze nie zatrzymalam dziewictwa dla niego... jest mi z tym bardzo zle a ty chcesz sie przypodobac innym ?zastanow sie dziewczyno

Gość Mam 17 lat
Pomocyyy: (((

Gość Mam 17 lat
Nie żeby sie podobać innym, ale być dumna ,ze nei jestem już dziewicą , robie to dla siebie i innych .

Gość balaababa
pomocy??? lecz sie a jak chcce ci ruchac to sie sk u u rw i po problemie a nie jeczysz:/ nie lepiej zaczekac na odpowiedniego faceta? pomysl!

Gość Romekk34
lepiej ze jestes dziewicą .. W koncu zaden facet nie chce uzywanej kobiety

Gość taki sobie jeden ja
ale z czego tu być dumnym? że Cię ktoś wyruchał?

Gość Mam 17 lat
w zasadzie dziewictwo stracilam jak mialam 15 lat i teraz bylam u chirurga i odnowil mi blone dziewicza i znowu jestem dziewica

Gość Mam 17 lat
żałosny podszyw na górze;/

Gość przystojniak z klasa
pomoc Ci uporac sie z tym problemem? napisz do mnie przystojniak.z.klasa@vip.onet.pl ;)

Gość Joachim31
sprzedaj swoje dziewictwo. nie dosc ze przestaniesz byc dziewica to jeszcze kase zarobisz