Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meganka00009

czy warto być dalej z facetem jeżeli po 5 latach się nie oświacdczył?

Polecane posty

Gość gość
Był taki czas że facet mnie zostawił po 3 latach. A ja wciąż go kochałam i przepełniała mnie wielka pustka po jego odejściu. Nie wiedziałam jak poradzić sobie z samotnością. Każdego innego mężczyznę porównywałam do niego. Musiałam go mieć z powrotem. I dopięłam swego dzięki rytuałowi miłosnemu z http://urok-milosny.pl – znowu jest pięknie i oboje wiemy że nie umiemy bez siebie żyć.

Ja nie rozumiem co te kobiety widza w tych pierścionkach.Przecież najważniejsze są uczucia i Wasz związek a nie to co znajomi robią czy mówią.Naprawdę wszystko musi być na pokaz?Jesteście jeszcze młodzi,co to jest 24 lata dla faceta?Toż to gówniarz jeszcze za przeproszeniem i nic dziwnego,że jeszcze nie wie co dalej.On uważa,że ma jeszcze czas.Czeka Was rozmowa ale nie wkurzaj się,że jemu jest dobrze jak jest.

Gość gość
Z tego co autorka mówi nieciekawie zarówno z pierścionkiem jak i szczerymi uczuciami. 24 to gówniarz? Młoda osoba, ale 18latek to to nie jest, za 2-3lata powiecie, że dobija do trzydziestki... Nie chodzi o to, zeby cos robic pochopnie po prostu zastanów się, życie jest jedno :) młodość też...