Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viola555205

co to znaczy?? proszę przeczytajcie to i napiszcie o co chodzi

Polecane posty

Teraz już się nie dziwię skąd biorą się kawały o Policjantach.... Ilu Policjantów potrzeba do wkręcenia żarówki... :P

Gość viola555205
proszę opiszcie mi o co tam chodzi??? czy o to że po zakończeniu szkółki policyjnej ląduje się na ten czas do warszawy?

Gość viola555205
dobre dobre... ale chodzi mi o co innego :)

Gość viola555205
chodzi mi głównie o ten kawałek W związku z napływem dużej ilości podań z terenu całego kraju o przyjęcie do służby w Policji w garnizonie stołecznym oraz prowadzoną w tym zakresie polityką kadrową Komendanta Stołecznego Policji informujemy, iż w każdym przypadku służba ta będzie rozpoczynała się w Oddziale Prewencji Policji w Warszawie. Ponadto, po wstąpieniu do służby w Policji w garnizonie stołecznym, raporty policjantów o przeniesienie do innych jednostek Policji na terenie kraju, za wyjątkiem szczególnie uzasadnionych przypadków, będą opiniowane pozytywnie przez Komendanta stołecznego Policji nie wcześniej niż po upływie 3 lat od dnia przyjęcia do służby w garnizonie stołecznym. pomocy? czy to znaczy że nie będę pracować w swoim mieście tylko w warszawie?

Przecież masz wszystko napisane... co tutaj tłumaczyć... W związku z napływem dużej ilości podań z terenu całego kraju o przyjęcie do służby w Policji w garnizonie stołecznym oraz prowadzoną w tym zakresie polityką kadrową Komendanta Stołecznego Policji informujemy, iż w każdym przypadku służba ta będzie rozpoczynała się w Oddziale Prewencji Policji w Warszawie. Ponadto, po wstąpieniu do służby w Policji w garnizonie stołecznym, raporty policjantów o przeniesienie do innych jednostek Policji na terenie kraju, za wyjątkiem szczególnie uzasadnionych przypadków, będą opiniowane pozytywnie przez Komendanta stołecznego Policji nie wcześniej niż po upływie 3 lat od dnia przyjęcia do służby w garnizonie stołecznym.

Gość viola555205
czyli co??? nie zostanę w poznaniu tylko w warszawie?

Gość viola555205
powaga warszawa????

Gość viola555205
czyli przeniosą mnie do warszawy???? a kto zapłaci za mieszkanie i wyżywienie??

Gość rzecznike prasowe
brawo autorko- za podtrzymywanie wzorca rodem z kawałów, otrzymujesz dożywotni nakaz służby w Stolycy:classic_cool:

Gość viola555205
ja nie tylko mój facet i teraz próbuję sobie poukładać w głowie co mnie czeka... nie wiem czy do garnizonu, wiem że normalnie do policji.... co to jest ten garnizon???

Gość viola555205
nie śmiej się!!!!! pytam poważnie, czy mój facet po 6 mies szkółce zląduje w warszawie?? przymusowo???

Gość viola555205
czyli co????? pomoże mi ktoś?

No jasne, i będzie w Warszawie miał żonę i dzieci. :) Dziewczyno, weź ochłoń. Co Cię obchodzi garnizon stołeczny, skoro Jesteście z Poznania i tam startuje. :D

Gość viola555205
to o co w tym chodzi???

W związku z napływem dużej ilości podań z terenu całego kraju o przyjęcie do służby w Policji w garnizonie stołecznym oraz prowadzoną w tym zakresie polityką kadrową Komendanta Stołecznego Policji informujemy, iż w każdym przypadku służba ta będzie rozpoczynała się w Oddziale Prewencji Policji w Warszawie. Ponadto, po wstąpieniu do służby w Policji w garnizonie stołecznym, raporty policjantów o przeniesienie do innych jednostek Policji na terenie kraju, za wyjątkiem szczególnie uzasadnionych przypadków, będą opiniowane pozytywnie przez Komendanta stołecznego Policji nie wcześniej niż po upływie 3 lat od dnia przyjęcia do służby w garnizonie stołecznym. >>>> Przeczytaj jeszcze raz, spokojnie... W związku z napływem dużej ilości podań z TERENU CAŁEGO KRAJU O PRZYJĘCIE DO SŁUŻBY W GARNIZONIE STOŁECZNYM... Składał podanie o przyjęcie do służby w garnizonie stołecznym?

Gość viola555205
a co to ten garnizon no??? składam w kwp w poznaniu ma ustalony termin szkółki tyle wiem

Chyba nie jestem w stanie dotrzeć do Ciebie. :) Jeśli Twój facet nie stara się o przyjęcie do garnizonu stołecznego, to kawałek, który wkleiłaś nie dotyczy jego osoby. Rozumiesz?

Gość viola555205
a jeśli się stara akurat do garnizonu to dotyczy tak??

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....yyy
buhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................

Gość viola555205
kmp poznań miejskie tu się chyba stara czyli co?

Gość viola555205
to dupa..... szkoda..... myślałam że go jakoś powstrzymam.... :(

Gość viola555205
myślałam, że dzięki temu że miał by wyjechać do warszawy to by zrezygnował z tej jebanej policji :(