Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desire-fire

Po 3 latach związku odechciało mi się seksu.

Polecane posty

Gość desire-fire

Tak jak wyżej.Jestem ze swoim facetem 3 lata.Nasze życie erotyczne było bardzo udane.Wychodziłam z inicjatywą, urządzałam przebieranki, urozmaicenia itd.Od jakiegoś czasu mój facet, którego bardzo kocham przestał mnie podniecać:(.Kochamy się często, ale ja już to robię, ze względu na niego:(.Jest przyjemnie, ale nie jestem tak podjarana jak wcześniej.Do tego zaczęłam fantazjować o seksie z innymi mężczyznami.Kiedyś kochałam seks, mogłam się kochać do bladego świtu.A teraz modlę się, zeby skończył i już "po kłopocie". Nie wiem co robić, jest mi strasznie przykro, ze seks mnie już tak nie bawi jak kiedyś:(. Dodam, ze mam 26 lat. Nie chodzi mi o obawy, ze mój mnie zdradzi, tylko o to, że ja chce się znów cieszyć seksem.

Gość desire-fire
Do tego on ma cały czas ochotę na mnie.Chodzi za mną i się łasi. Nie chcę go odpychać, czuję na sobie dużą presję:(.

to moze dla odmiany mala zdrada albo przerwa w seksie.Chyba ci sie poprostu seks z twoim partnerem znudzil...

Czesc Desire . Ja moze jestem mlodszy od ciebie ale tez po pol roku mojej dziewczynie znudzil sie seks ze mna , ona to mowila wprost :D Wiec zaczelismy razem chodzic na treningi (silownia , basen) , bys zobaczyla jaka ona napalona po kazdym treningu byla :D Sprobujcie tego :)

Gość analizator_bez_podtekstow
Zapewne jest rzecz, której on nie chce z Tobą zrobić.

Gość ooooooohhhhhhhhh
urządzałam przebieranki, urozmaicenia itd jak w ciągu trzech lat juz wszysto przerobilas to nic dziwnego ze ci sie znudzilo....

Gość desire-fire
Nie, zdradzać nie będę.Bez sensu. Co do rady drugiego kolegi, to wypróbuję:).Może wreszcie odzyskam dawny apetyt na seks.

Gość desire-fire
wszystkiego nie przerobiłam:P. Jeżeli chodzi o urozmaicenia to była moja inicjatywa.Moj facet jest zadowolony z seksu jako seksu.Mnie to nie wystarcza.Lubię trochę podgrzać atmosferę.Nuda i rutyna mnie zabija. Mówiłam mu, że fajnie by było gdyby to czy tamto zrobił, ale się jeszcze nie doczekałam. A jeżeli ja urządzę jakiś fajny wieczór i zaplanuję erotyczne wrażenia, to jest w siódmym niebie.Ale, żeby on coś zrobił...to już trudniej. Ostatnio stworzenie klimatu do kochania się sprowadził do zapalenia świeczki o zapachu waniliowym:/.

Gość desire-fire
analizator-masz rację, ale to nie jest rzecz związana z seksem.Nie wnikajmy:).

hej autorko. ja tez tak mam. mi sie tez tak zrobilo z seksem. maz nie przestal mnie podniecac bo zdaje sobie sprawe z tego co mi sie w wciaz w nim podoba. kocham go. dba o siebie. lubie sie przytulac i potrzebuje bliskosci ale nie mam ochoty na seks. mi sie tak zrobilo po 5 latach zwiazku z czego 4 baralam tabsy antykoncepcyjne. mysle ze moze po nich libido spadlo. teraz staramy sie o dziecko wiec tez seks jest z innym podlozem. nie mowie ze na zawolanie i lechaniczny ale z lekka presja..

Gość jakbym czytała o sobie :)
tylko, ze ja mam 32 lata

Gość desire-fire
Ja 26 i płakać mi się chce:(. Potrzebuję DOBREGO SEKSU!!!A nie takiego jaki mam na codzień:(. Może wtedy dawna ochota by mi wróciła..

Gość jakbym czytała o sobie :)
ja mam dobry partner rewelacja a i tak mi sie nie chce

Gość desire-fire
Powiem Wam, ze jak już skończymy, to nawet przytulać mi się nie chce.Wstaję i idę do łazienki albo sprawdzam coś na kompie, telefonie. No nie mogę...

Gość desire-fire
Ja też mam dobrego, wspaniałego partnera.Wcześniej seks był fantastyczny, ale jak teraz na to spojrzę, to z mojej inicjatywy.Jemu chyba wystarcza taki seks jaki jest.A mi się odechciewa.

Gość desire-fire
Myślałam.Tylko na myśleniu się kończy.Nie potrafiłabym go zdradzić. Na przykład w pracy pojawia się jakiś przystojny mężczyzna, to moja wyobraznia szaleje.Już wyobrażam sobie jak się z nim kocham na biurku, podłodze itd.Nie mogę się powstrzymać:(.

Gość desire-fire
Pózniej jestem zła sama na siebie, że na mojego faceta nie potrafię spojrzeć takim okiem.

Gość desire-fire
No własnie:(.Pogadam z nim szczerze dzisiaj.Mam nadzieję, ze znajdzie się jakieś rozwiązanie.