Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrenaline

Amory, zaloty, seks i cisza- do tych, które przerabiały WEJDZCIE!

Polecane posty

Gość adrenaline

ale żenada, boże dostal czego chcial i olal totalnie, a ja sie czuje jak dziwka :O wiem, ze zaraz zaczną się obelgi, ale moze jednak ktoras to przezyla co? :( czuje sie fatalnie :(

Gość pseudonimaaa
a ile te amory z seksem trwały w sumie? tydzien dwa miesiac rok?

Gość adrenaline
jestesmy przed trzydziestką, ja kilka lat bez związku nie trwaly dlugo :O i przysiegam przez ten krotki czas zaproszenia "na gore" odmawialam kilka razy, raz zdarzylo sie, ze poszlismy razem spac i nic nie bylo, przytulenie, buzi i to wszytko, nastepnym razem niestety odpsucilam sobie zasady i mam :O 😭 zebym tak robila kiedykolwiek to pewnie bym olala, a tak czuje sie masakrycznbie :( 😭

wykaze ze lord ma sumienie i nie jest takim zlym tyranem poniewaz urzekla mnie twoja historia a wiec omine twoj temat, znaj moja dobroc i w ramach podziekowan wystarczy ze pocalujesz LORDOWSKI pierscien...

Gość pseudonimaaa
ty wsadz se w dupe ten swój LORDOWSKI pierscien

hahhahahaha ale mnie rozbawilas SERIO :D mianuje cie na mojego podwladnego blazna, bedziesz mnie rozweselac przed snem ;)

Gość pseudonimaaa
a ty mnie znudziłes

ja mialam to samo co ty i jestem na siebie wściekła bo faceci to tylko dupy chcą i tyle

"dostal czego chcial i olal totalnie, a ja sie czuje jak dzi**a" Jeśli seksiłaś się, aby uzyskać coś, choćby zdobyć faceta, to można nazwać Cię dziwką, ale jeśli robiłaś to, bo chciałaś przeżyć fajne chwile to nie powinnaś się zadręczać - wszystko zależy od motywacji

Gość ona liczyla na cos wiecej
on nie. rozumiem jak sie czujesz, ja seksu nie mialam, ale calowalam sie i przytulalam z facetem, bylisy u niego, po czym bylo pare smsow i koniec. a mi zalezy.