Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość błękitny kwiatuszek

jestem tak nakręcona, że już nie mogę tego sama wytrzymać

Polecane posty

Gość błękitny kwiatuszek

W październiku wróciłam na studia, do tej pory miałam na nich lajt, ale teraz masakra po prostu, zajęcia od rana do 17-18 po południu. 5 dni w tygodniu. Do tego bardzo intensywne życie towarzyskie, wypady w weekendy za miasto. Nie mam praktycznie na nic czasu, na internet mam czas tylko przez góra godzina dziennie, czasem w ogole nie włączam komputera przez cały dzień. Jestem wykończona tym intensywnym życiem, bieganiną i ogólnie szybkim tempem, ale z drugiej strony jak mam chwilę dla siebie, to nie potrafię usiedzieć w miejscu. Zamiast się porządnie wyspać, czego bardzo potrzebuję, to idę na imprezę. Jestem padnięta ale zamiast odpoczynku wybieram np. wyjście na zakupy z koleżanką. SZlag mnie trafia jak mam spędzić wieczór w domu. Np tak jak teraz. Jestem strasznie zmęczona, oczy same mi się zamykają, ale ja nie mogę usiedzieć na miejscu, najlepiej bym gdzieś wyszła. Denerwuje mnie to już, jestem jakaś strasznie nakręcona ostatnio :O jak temu zaradzić? I wrócić do spokojnego i troszkę leniwego życia...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować