Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszczyni zza winkla

Jak mi jest cholernie żal tych wszystkich ułomnych matek....

Polecane posty

Gość mamusia synusiaaaaa
nie, w Lodzi a dokładniej Politechnike na wydziale matematyki..... a Ty jaką uczelnie skonczyłas? w Pcimiu???

Gość Kumpela miszczyni
Wykształcony człowiek powinien posiadać pewne podstawy z wiedzy ogólnej i posługiwać się w miarę poprawnie językiem ojczystym. To, że znasz się na rachunku prawdopodobieństwa nie oznacza, że możesz popełniać takie błędy ortograficzne. Przecież Ty nawet nie zdawałaś sobie sprawy, że "sflustrowana" to błąd. 🖐️

Gość mamusia synusiaaaaa
one NAM MATKOM zazdroszcza i tyle!!! pewnie w głebi serca pragna dziecka ;;-)

Gość tutaj podszyw
zdarzają się każdemu* , a nie każdego oczywiście...z pośpiechu wkradł się błąd co oczywiście wg was świadczy o tym, że jestem analfabetą i debilem nie?:D hehe

Gość mamusia synusiaaaaa
czyli mam lepsze wykształcenie niz Ty i mam dziecko czyli 2:0 dla mnie :-) aha minus 1 za sflutrowana ;-)

Gość mamusia synusiaaaaa
aha i mam podstawy z wiedz ogolnej, chcesz sie zmierzyc????

Gość Kumpela miszczyni
Tak, chcę mieć dziecko. KIEDYŚ. Ale na pewno nie będę taką tępaczką mierzącą tempkę i czekająca na owulkę. :o I nie będę żyła każdą kupką. 🖐️ Uniwersytet Warszawki, obecnie studia podyplomowe, za rok planuję doktoranckie. 🖐️ Dobranoc! P.S. Widać, że Was to ubodło, inaczej nie wdawalibyście się w ogóle w dyskusję.

Gość mamusia synusiaaaaa
nic nas nie ubodlo bo wlasnie zaczęlam podyplomowe :-) czyli znow 1:0 dla mnie bo mam wyksztalcenie + dziecko :-D

Gość mamusia synusiaaaaa
a i jeszcze pracuje na pełen etat ;-) a Ty kumpelo co? tylko studiujesz???? to nedza....

Gość tutaj podszyw
mnie nie ubodło w żaden sposób, bo nie mierzyłam tempki i nie przejmowałam się każdą kupką. jestem normalną kobietą,żoną,matką etc... mam wykształcenie, hobby, wiele ciekawych zajęć, więc napisałam w temacie, bo nie rozumiem takich osób jak ty kumpelo z miszczynią co to przychodzą i wyżywają się na innych. to was coś boli, że nie możecie tego przeżyć i "napastujecie" anonimowo kobiety, które mają inne priorytety, sposób bycia i styl życia niż wy

Gość Dziewczyny , to wcale nie musi
Pierś pełna powietrza do dalszej pyskówki ;). Ładuj, cel , pal! ;D

Gość afera się zrobiła
zapomniałaś dodać, ze w wolnych chwilach występujesz gościnnie w Cyrku Zalewskich jako dziwadło i mitomanka :D a dzieckiem kto się zajmuje? bezrobotny mąż?

Gość mamusia synusiaaaaa
ja sie zajmuje dzieckiem, studia sa w weekendy wtedy maz, a jak jestem w pracy babcia, a pracuje w szkolnictwie wiec mam 18 godzin tygodniowo... jasne????

Gość mamusia synusiaaaaa
zazdrość Ci tyłek sciska???? bo wodac mozna byc MATKĄ, wykształconą i pracować i sie dalej kształcic... zdziwiona??? a w cyrku nie pracuje!!

Gość mgr inż hanna x.
wyobraź sobie afero, że można mieć dziecko,pracować,studiować,mieć hobby i rozwijać swoje pasje i niekoniecznie dzieckiem zajmuje się bezrobotny mąż, a tym hobby jest występowanie gościnnie w cyrku:D...są też opiekunki, dzieci dorastają, potrzebują mnie czasu, są też kobiety, które pracują połowę czasu w domu, a także kierują firmami - tak jak w moim przypadku, mamy z mężem firmę, więc przestać ironizować :)

Gość mamusia synusiaaaaa
a mąż pracuje od poniedziałku do piatku od 7-15 ;-D

Gość Mnie najbardziej bawi
kiedy ktoś zgrabnie zaczyna krytykę "analfabetek" by zakończyć niezgrabnie na temat swoich dyplomów ukończonych bądź przyszłych :D ....totalna żenada i kompleksy, wiadomo o co chodzi. Autorko, naucz się imponować ale nie wyzwiskami czy obrażaniem albo sypaniem tytułami bo wykształconych jest wielu , nie jesteś jedyna i ostatnia za to żeby być tym kim chcesz się w oczach innych wydawać trzeba mieć klasę i trochę skromności a także tolerancji , to wszystko skupia się w słowie inteligencja (również ta emocjonalna) a tego niestety pozostaje ci jak najgoręcej życzyć :)

Gość ramoneska
nie karmic troli