Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszczyni zza winkla

Jak mi jest cholernie żal tych wszystkich ułomnych matek....

Polecane posty

Gość allllelujjja
Parskasz nienawiścią kochana ŻYJ PEŁNĄ PIERSIĄ

Gość mamusia synusiaaaaa
a ty autorko nie zrozumiesz poki dzieci nie masz, moze los splata Ci figla i dziecko Ci sie przytrafi...

Nie wiem idiotko skąd czerpiesz swoje doswiadczenia zyciowe, ale sadzac po tym co piszesz i po slowach jakich uzywasz to niezla patologia cie urodzila i wychowała! i nie sil sie na mądrosci, bo i tak sprawiasz wrazenie jakby jedyna ksiazką jaka przeczytalas byla "Nasza szkapa" i to i tak nie do konca bo dla ciebie za gruba:D:D:D

Nie chodzi o matki matki. :O Płytka raszplo. Chodzi o te, który rodzą dziecko za dzieckiem, chodzą pół życia w dresie i stoją przy garach całymi dniami. Zero zainteresowań, nawet brak śladowych ilości inteligencji. Do tego ten slang - przytulanie i tempki - śmiechu warte. :D Wróć - gorzej - płaczu warte, bo to nie jest zabawne, tylko smutne. Jakaś genialna w innym temacie napisała "masarz" - i jak jej gówniarz ma się dobrze uczyć, skoro jego matka nie zdążyła opanować pisowni prostych słów. :O Jeszcze jest jeden rodzaj "matek" - wolą się zwierzać na forum niż zajmować się domem. :O 🖐️ Ale wiadomo przecież - one wiedzą lepiej. :D:D:D Koniec rozmowy - bo to jak grochem o ścianę. :D Zasadniczo więcej do pogadania miałabym ze ścianą niż z wami, pustaki. :D Adios 🖐️

a pizde to ma twoja mamusia kretynka,co taka padline wychowala-przekaz jej to z pozdrowieniami z kafe:D

Gość kupkukp-8
:))))) co za idiotka

Gość genek co rucha starą miszczyni
załoze sie, ze jestes bezplodna staraczka albo licealna dzivka, ktora nie ma pojecia o dzieciach miszczynio- jestes miszczynia, ale brania pał do papy i ruchania sie w kakao z koniem:D

Gość mamusia synusiaaaaa
:-)

Gość mamusia synusiaaaaa
spadaj sflustrowana dziewucho nie chce nam sie z Toba gadac!

Gość kupkukp-8
jak widac w mojim niku lubie swierze kupki kture oddaje na mnie muj benkarcik ❤️

Gość Kumpela miszczyni
"spadaj sflustrowana dziewucho nie chce nam sie z Toba gadac!" No i Wy nie jesteście tępe? :D:D:D:D:D 🖐️

Gość Kumpela miszczyni
Naprawdę jak czytam ten dział to dochodzę do wniosku, że rodząc dziecko oddajecie dziecku połowę tych 10 szarych komórek, które miałyście przed porodem. 🖐️

Gość genek co rucha starą miszczyni
a skad ty mozesz glupia pisdo wiedziec o nich i o ich zyciu? przyjjebana istoto!:o pyerdolnij sobie glowa o sciane, moze zaczniesz myslec choc w to watpie, bo takie tępaki nie mysla. jesli nie jestes staraczka ani licealna dzivka to pewnie jestes jakas zachuchana szarą pyerdolona myszka albo grubasnicą, ktorej wszyscy jada po gaciach to sie w necie wyżywa. ale obstawialbym bardziej staraczke (of course sie nie przyznasz), bo przyszlas tu matki wyzywac, wiec jednak musisz miec cos wspolnego z tym tematem. koncze, bo i tak taki debil jak ty wie wszystko lepiej i dyskusja z toba jest zbedna. ps. a co do tematu to mi wlasnie jest żal takich osob jak ty, ktore wyżywaja sie na innych, bo co incognito i pyerdolą o czyms, o czym nie maja zielonego pojecia. no to spyerdalaj

Gość Kumpela miszczyni
rucha mnie kon kazdego dnia i mam tak rozzzjeebana pizzdde, ze musi sie z kolezankom powyżywać na innych- a oczywiscie ta kolezanka tez nadstawia doopy, ale woli osły i kozły i spija ich sperme, stąd jej frustracja

Gość Kumpela miszczyni
"rucha mnie kon kazdego dnia i mam tak rozzzjeebana pizzdde, ze musi sie z kolezankom powyżywać na innych" Prawie Ci się udało napisać bez błędu. 🖐️

Gość dyrektore srore i inne kurwisk
ciekawe jak wy jebane gimgowna i pierdolniete damulki z ogolnego co siedza tam caly dzien i pierdola chooj wie oczym pozachodzicie w ciaze i bedziecie mialy/mieli dzieci to wtedy juz nie bedziecie wypisywac takich bredni, moze zmądrzejecie (w co watpie)! pyerdolicie na matki z ciązowego, a jestescie gorsi, bo spedzacie cale zycie na kafeterii liząc sobie doopy albo jezdząc sobie po gaciach. to dopiero jest kretynizm :o

Gość tutaj podszyw
kumpelo, aleś mądra i bystra:D hahaha. błędy miały być idiotko:o jesteś zayebista, nie ma co! razem ze swoimi spyerdolonymi znajomkami z dyskusji ogólnej. robicie z siebie takie bystrzaki, ale tak naprawdę jesteście debilami jakich mało, szkoda mi was, siedzieć tak pół dnia na kafeterii i patrzeć jak życie ucieka, a wy piszecie i piszecie. matki chociaż mają inne zajęcia

Gość Mania,.,.
Nie pluj jadem! Można mieć ortografie w paluszku ale klikając w stanie wieczornego rozluźnienia nikt nie zwraca uwagi na pierdołowatą ortografie czy interpunkcję Weź idź stad

Gość Helloł Miszczyni
widzę, że i u ciebie problemy z ortografią. Nie piszemy "nie posiadanie dzieci" lecz "nieposiadanie dzieci".

Gość Kumpela miszczyni
Nie jesteśmy z ogólnego. 🖐️ Jeśli ktoś ma opanowaną ortografię to bez względu na to czy jest spięty czy rozluźniony, pełen energii czy zmęczony napisze poprawnie, bo ma to zakodowane w głowie. A już na pewno nie napisze "masarz" w znaczeniu "masaż", ani "sflustrowana". 🖐️

Gość mamusia synusiaaaaa
mimo tego ze napisałam sflustrowana i tak na pewno mam lepsze wyksztsałcenie i MAM DZIECKO, nie to co ty!!

Gość mamusia synusiaaaaa
ja mam opanowana matematykĘ! Z ORTOGRAFIA U MNIE TAK SOBIE :-)

Gość Kumpela miszczyni
Takie mamy właśnie teraz szkoły, które dają dyplomy analfabetom. Skończyłaś Wyższą Szkołę w Pcimiu Dolnym? 🖐️ I faktycznie-posiadanie dziecko to powód do dumy, ogromne osiągnięcie. :classic_cool: 🖐️

Gość mamusia synusiaaaaa
a i jeszcze chemie i fizyke mam w jednym paluszku, a ty mistrzyni???? i kumpelo????

Gość tutaj podszyw
kumpela no i? jest ci lepiej, że piszesz poprawniej niż inni? błędy zdarzają się każdego i to nie świadczy o ludzkiej inteligenci, a tym bardziej czy ktoś jest matką czy nie. każdy człowiek - bez znaczenia czy posiada dzieci czy też nie - może być mało rozgarnięty lub niewykształcony. ja nie wiem czemu wy się tych "nieszczęsnych" matek żeście uczepiły. naprawdę albo jesteście jeszcze bardzo młode albo coś z wami nie tak skoro szkalujecie osoby posiadające dzieci. czas przyjdzie i na was, może teraz piszecie jedna z drugą, że dzieci nie chcecie, bo są takie,srakie i owakie, ale pożyjemy zobaczymy...dobra, spadam stąd, bo dyskusja naprawdę jest w tym wypadku zbędna, musicie przecież wyładować gdzieś swoje żale, frustracje i niepowodzenia