Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutas jeden

kontakt z byla dziewczyna

Polecane posty

Gość smutas jeden

Pare miesiecy temu odnalazla mnie na portalu spolecznosciowym moja byla dziewczyna . Dodalem ja do znajomych i zaczelo sie pisanie , ona bardzo chce sie ze mna spotkac , wysyla mi nasze wspolne zdjecia , nie chce byc niegrzeczny , ale bardzo mi to przeszkadza , poniewaz jestem zonaty ( ona jest mloda wdowa ) . Poradzcie co mam zrobic , zeby jej nie urazic , a jednoczesnie ograniczyc to do minimum .

Gość .MIAL
napisz jej, że dobrze spotkasz się z nią ale najpierw zapytasz twoją żonę kiedy jej będzie pasowało

Gość siemionkowa
Jezeli ci na niej nie zalezy , to urwij kontakt i problem bedziesz mial z glowy .

Gość offerma....
a po chuj dodałes zdjecia ???

Gość smutas jeden
Ja juz jej napisalem , ze nie chce sie spotkac , ona nadal nalega . Moja zona wie , ze ona do mnie pisze i bardzo jej sie to nie podoba .

Gość smutas jeden
Ja jej zdjec nie dawalem , miala je z czasow jak zarem bylismy .

Gość jhvyg
głupie pytanie napisz jej po prostu, jak krowie na rowie, że masz żonę i nie podoba ci się to, co ona robi i żeby dała ci święty spokój. czy to takie trudne?

Gość nie wiem w czym problem
Wiesz co, czasami i urazić kogoś trzeba, skoro nie dociera... Ja bym jej napisała wprost, że miło, że pamięta, ale czas zostawić przeszłość w przeszłości i nie masz ochoty na spotkanie.

Gość dziewczyna z sieci
napisz jej że się z nią spotkasz ale przyjdziesz z żoną:)

Gość bybynight
napisz grzecznie ale dosadnie... są panny że plujesz- to powie że deszcz pada :o "Nie gniewaj się, ale przeszkadza mi to, że piszesz do mnie takie propozycje. Jestem żonaty i nie spotykam się z innymi kobietami niż moja żona. A jej też się nie podoba Twoje naleganie na spotkania. Mam nadzieję że rozumiesz. Życzę Ci wszystkiego dobrego, pozdrawiam."

Gość bybynight
albo totalni zignoruj jej wiadomości, nie odpisuj i tyle. Albo zaangażuj żonę, żeby napisała jej dwa słowa :D

Gość ramoneska
no wez ja zablokuj i po kłopocie, jej nie chcesz urazic a zone mozesz? przestan i skoncz raz na zawsze, bo od takich bab trudno sie uwolnic i na zadne spotkania nie daj sie namowic

Gość smutas jeden
Ona stracila meza rok temu , zostala sama z dzieckiem i chyba oczekuje ode mnie pocieszenia , ale ja jej tego dac nie moge i wlasnie to jej powiedzialem . Stawia mnie w bardzo trudnej sytuacji , nie chce ja wiecej ranic , ale ja mam rodzine .

Gość smutas jeden
Wlasnie zlikwidowalem moje konto na portalu spolecznosciowym , zobaczymy co to da .

Gość smutas jeden
Ja przed chwila zlikwidowalem moje konto na FB , a NK nie posiadam . Mozliwe , ze postapilem jak tchorz , ale zadne argumenty nie pomagaly .

Gość smutas jeden
No nie wiem czy taki kapec ? Ja zony nie oszukiwalem , a byla sama zaprosila mnie do znajomych . Nigdy nie skorzystalem z jej dwuznacznych propozycji . Wydaje mi sie , ze to ona nie uszanowala tego , ze mam zone . Owszem nie chcialem wiecej ranic mojej bylej , no ale stalo sie jak sie stalo .

Gość csog
Nachalnym bylym nalezy sie kop w dupe!

Gość siemionkowa
Postapiles slusznie , nie widze nic zlego w tym , ze zlikwidowales fb. Twoja byla dziewczyna zachowywala sie natretnie i nie zaloj jej .

Gość smutas jeden
Dziekuje bardzo za slowa otuchy . Nie czuje sie ztym dobrze , ja zostawilem ja w przeszlosci i teraz drugi raz jak moze potrzebowala mojej pomocy .Wiem , ze nigdy bym nie mogl jej dac tego , czego oczekiwala , ale ja mam swoje zoobowiazania wobec zony i to ja kocham .

Gość tratatata ole
no i widzisz jak latwo ci to poszlo . Byle sa tylko bylymi i niech tak pozostanie .

Skoro juz jej powiedziales, ze nie chcesz kontaktu bo masz rodzine i nie chcesz zonie sprawiac przykrosci, ale to jej nie zniecheca, to po prostu zacznij zupelnie ignorowac jej wiadomosci. Napisz jej ostatnia, ze nie chcesz z nia kontaktu i ze nie masz zamiaru go podtrzymywac. Oczywiscie mozesz a nawet powinienes wyprodukowac cos grzeczniejszego, ale o tym samym przekazie. Ale koniecznie z zaznaczeniem, ze nie bedziesz z nia wiecej korespondowal. I tyle.

Gość smutas jeden
Plote dziekuje za rade . Mam troche wiekszy problem niz mi sie wydaje , nie chce mowic o tym zonie . Zamknelem moje konto na fb i w ciagu godziny otrzymalem od niej e-mail . Nie wiem jak znalazla moj e-mail adres , prosila zebym nie zrywal z nia kontaktu , poniewaz ona mnie potrzebuje , ze sie o mnie martwi itp. bzdety . Ja jej nie odpisalem , nie wiem czy do niej dociera , ze ja tej znajomosci NIE CHCE .

powinienes wziasc to bardziej na luzie. Masz prawo miec konto na dowolnym portalu i nie ponosisz odpowiedzialnosci za to, co pisza do ciebie inni. Po prostu ja ignoruj. Nic jej nie odpisuj. Za jakis czas da sobie spokoj. A zonie mozesz powiedziec, na wypadek gdyby kiedys przypadkiem odkryla jej korespondencje.

Gość smutas jeden
Tak tez zrobie . Moja zona ma dyzur , bedzie w domu rano , wiec z nia porozmawiam . Troche jest to niepowazne i zle sie z tym czuje .

Gość pseudonima
"Pare miesiecy temu odnalazla mnie na portalu spolecznosciowym moja byla dziewczyna . " to super ze jej sie wogole udało :P znalesc "Dodalem ja do znajomych i zaczelo sie pisanie , ona bardzo chce sie ze mna spotkac , wysyla mi nasze wspolne zdjecia , nie chce byc niegrzeczny , ale bardzo mi to przeszkadza , poniewaz jestem zonaty ( ona jest mloda wdowa ) . Poradzcie co mam zrobic , zeby jej nie urazic , a jednoczesnie ograniczyc to do minimum ." nie mam zielonego pojecia ... moze pogadaj o tym z zona i sie jakos te sprawe załatwi "polubownie" . moze zona bedzie miała jakis dobry pomysł aby ta sprawe rozwiazac. Ja bym wtajemniczyła moja połówke w to co sie dzieje