Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiioooooooooooo

jak zrzucic tłuszcz z brzucha i uzyskac wciecie w talii ?

Polecane posty

pytanie jak w temacie

jak nie masz naturalnego wcięcia, to wiele nie uzyskasz. Ja miałam tłusty brzuch a wcięcie i tak było. Taka figura.

w talii mam 72-73, w biodrach 90. chcialabym zrzucic jakies 4 kg i miec w pasie ok 63 cm-65 cm.

Rho - nature mozna oszukac cwiczac pupe aby byla wieksza to sie wciecie pojawi ;p aturoko zacznij np. biegac

ale ja mam tluszcz na brzuchu - to co? znaczy ze tego nie mozna spalic? Byly czay kiedy mialam mniej w talii

natury nie da sie oszukac, to co Rhovannion mowi, to prawda, jak sie ma wciecie w talii, to nawet z nadmiarem kg je widac :)

no dobra nie da sie oszukac ale mozna jej prawa nagiac poprzez cwiczenia ;) autorko spalisz tluszcz jak bedziesz sie duzo i intensywnie ruszac

Levviatan- proszę Cię, wiesz jaką lochą ja byłam? Masakra. Ale koniec z tym. Jestem na diecie, ćwiczę i zobaczymy kiedy się poprawię.

to wasze tzw wciecie w talii przy duzej nadwadze to po prostu za przeproszeniem - wielka rozlozysta doopa

dokladnie, jak sie nie ma wciecia to sie go raczej miec nie bedzie - no chyba ze zaczniesz nosic sciskajace gorsety - tak sie ostatnio nad tym zastanawiam :D w sumie daloby sie to jakos wymodelowac, tak mysle

nie, no, nie przesadzajcie, nie chodzi mi o talie osy, ale jak mam 90 cm w biodrach i teraz 72-73 cm w pasie to chyba mozna zgubic z 6 cm w talii - tymbardziej, ze kiedys mialam w talii 63 cm

Levviatan - mnie się nie podobają, więc je zmieniam. Autorko, hula hop i jakieś ćwiczenia powinny pomóc. Ja teraz walczę z tłuszczem na brzuchu robiąc brzuszki, zobaczymy czy to coś da.

biegaj. rob przysiady to spalisz tluszcz a przy okazji moze tez zyskasz pare cm w pupie przez co talia bedzie wyrazniejsza

mi sie ostatnio przytylo, tzn waga stoi w miejscu ale w talii mi doszlo 2 czy 3 cm i mam teraz ok 72.. a w tylku 96 chyba i mimo tego tej talii nie widze :/ tez chcialabym zrzucic z niej kilka cm, tak jak Ty kiedys cieszylam sie mniejsza talia-dokladnie 65 da sie chyba, tylko trzeba sie przelamac i zaczac cwiczyc :)

Rhovannion -> tylko czy masz jeszcze co spalać? twoje wymiary są bardzo seksowne a ty jak głupia chcesz się ich pozbyć i wyglądać jak chłopiec.

Rhovannion -> wystarczy poszukać jakąś aktorkę która ma zbliżone wymiary i już można wyobrazić sobie twoja figurę ;) a poza tym jeśli chcesz zrzucać te kilo aby jakiś dupek może z tobą chciał być bo chcesz aby ktoś cię przytulił to wiedz ze ja bym ciebie przytulił nawet teraz tylko że ty pewnie mieszkasz daleko ode mnie ;] bo moim zdaniem teraz masz chyba najlepsze proporcje jakie możesz mieć.

odchudzam się dla siebie, żeby mi brzuch nie wisiał i może dojdę do moich wymarzonych 55 cm w talii. Chociaż to będzie ciężka praca.

55 cm w talii to wg mnie nieosiagalne, chyba ze chcesz sobie wyciac zebra

Gość proponuje biegac po schodach
jak ja wbiegam na swoje 10pietro w swoim bloku i tak kilka razy to ledwo zyje:p daje niezly wycisk!

moim zdaniem nie dojdziesz. ale optycznie wygląd brzucha ci się poprawi ;) ja odkąd ćwiczę (ale zaznaczam że ćwiczę mało i niezbyt intensywnie) nie straciłem ani kilograma, a wymiary niewiele się zmieniły ale wyglądam znacznie lepiej :P

w tej chwili mam 57 - trochę pracy, wysiłku i może mi się udać. Jak się jest klepsydrą, to to mityczne 55 cm nie jest wcale takie odległe. Łatwe nie będzie bo u mnie każdy cm to walka, kree, pot i łzy, ale marzenia trzeba spełniać, nie?

Gość Katy__yie
Jestem szczupła(47kg wagi,164cm wzrostu), nie miałam wcięcia w talii, u mnie w rodzinie nikt nie ma wcięcia a udało mi się! wypracowałam je sobie! jak zaczynałam ćwiczyć miałam 65cm, teraz mam 60 i na szczupłej figurze jest widoczna różnica :) wiec sorry laski te co piszą'' jak się nie ma wcięcia to nie bedzie bo ja mam nawet jak jestem gruba'' to se możecie pogadać :P wszystko się da tylko pracować nad sobą i się nie poddawać, byłam prosta jak drut a teraz ludzie zauważają,że mam talie :D hula-hoop, brzuszki,wieeele innych ćwiczeń i entuzjazm nawet jak na początku nie widać efektów, ja mam efekty po ok 2 latach

Gość gość
gorsetem mozna . Ale czy to zdrowe ? Raczej nie